allah askına home tusuna basıyom bendede cıkmıuyo bısey lutfen nasıl yapcam
![]() |
bilader ben gece calisiyorum musade ette gunduzleri uyuyum sabah sorunu olan arkadaslara yardimci olmaya calistim daha yeni uyandim simdi sorunu olanların sorunlarıyla ilgilenebilirimanilmaco demiş ki:bunu yazacağın kadar çalıştıramayanara yardım etseydin daha faydalı olurdu !!!92aykut demiş ki:buda bana kapak olsuntherealone demiş ki:![]()
haeuhuaehau daha bismillah yeni oturdum pc basinaElazigLee demiş ki:çalışmıyor alternatif sunma versiyon değişti
Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.
Arkadaş yanımda PM atsana oğlum adam hayatta görmez. Görürse top olim demişti gördün helal olsun!Nakamura demiş ki:Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.
ayıppp Embarassed Embarassed loop all activity bot dan aklımamı kalmış ne nese saol uyarın için hemen düzeltiom extraokk
Jigsaw demiş ki:Arkadaş yanımda PM atsana oğlum adam hayatta görmez. Görürse top olim demişti gördün helal olsun!Nakamura demiş ki:Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.
ayıppp Embarassed Embarassed loop all activity bot dan aklımamı kalmış ne nese saol uyarın için hemen düzeltiom extraokk![]()
Jigsaw demiş ki:@Nakamura; Dostum Extraloop değil Extraloob imzanda yanlış yazmışsın.