ben bir nükerim 54 lwl oldum pennon fighter larda kasmak istiorum elimde hem armor hem garment takım biede 52 +3 spear ve 52+3 sword,52+5 shield im var sizce nasıl bi kombinasyaon yapmalıyım Question Question
![]() |
Haklısın ama mesele sadece iki atmak diil aslında pennon larda kasmaktan vazgeçtim diyebilirim garment spear takıp sonar lar bile daha az wuro oysa armor s v s taksam bile pennon lar sonralardan daha fazla wuruosdsng demiş ki:Swordlada Spearlada 2 atmıyomusun?Bot kullanıosan armor shield sword en iyisi sonuc olarak gene 2 atman gerekiyo. spearda kullansan 2 atacan nasılsa.
sword+ shield + armor set extraokk extrabeer_alpoza_ demiş ki:ben bir nükerim 54 lwl oldum pennon fighter larda kasmak istiorum elimde hem armor hem garment takım biede 52 +3 spear ve 52+3 sword,52+5 shield im var sizce nasıl bi kombinasyaon yapmalıyım Question Question
EXC123 demiş ki:penonlarda kasicaksan garment + sword shield kullan ama planarlarda kasmani tawsiye ederim ordada garmen + spear kullan. armor giymek cok mantiksiz defans olarak biraz fazlasi olsada cok agar hareket ediliyo + cok mana gidiyo garmentin %20 hizli kosma we %20 az mana harcatmasi senin hem daha seri kasmani hem biraz daha yuksek olmasini(garmentin reinforceleri gercekten cok iyi) we %20 az mana gittiginden towna daha az gitmeni saglayarak zamani cok daha verimli kullanmani saglar Wink