![]() |
güsel güsel hakkını yeme adamın iidi eline sağlıktheilker demiş ki:o kadarda komiq diil
yaf senn şu iözadaki bebişin adısı nyedı ya harıka birisiydi o yarenklibere demiş ki:güsel güsel hakkını yeme adamın iidi eline sağlıktheilker demiş ki:o kadarda komiq diil
_ExTaSy_ demiş ki:yaf senn şu iözadaki bebişin adısı nyedı ya harıka birisiydi o yarenklibere demiş ki:güsel güsel hakkını yeme adamın iidi eline sağlıktheilker demiş ki:o kadarda komiq diil
evet vede cnbc deki 24 diye bidizi var orda masa başında görevli memuru canlandıryo sonra şimdi başrol oynadığı bi filmi var kopya dvdsi var seyredemedim kahroluyorum_ExTaSy_ demiş ki:ok ya adı bi aklıma gelmedi komsu kısında oynadıdı demı ??***?*
ewet 24 te Kim karakterını canlandırıordurenklibere demiş ki:evet vede cnbc deki 24 diye bidizi var orda masa başında görevli memuru canlandıryo sonra şimdi başrol oynadığı bi filmi var kopya dvdsi var seyredemedim kahroluyorum_ExTaSy_ demiş ki:ok ya adı bi aklıma gelmedi komsu kısında oynadıdı demı ??***?*