A
Anonymous
Guest
+4 silahım var +5 yapcam steady ve immortal var yanma olasılıı varmı lütfen yardım
![]() |
hyr astral osLaYeR_ demiş ki:steady +4 de kalma şeysi deilmiydi
hayır o repair invalid ve durabilit reduce olmaması icinsLaYeR_ demiş ki:steady +4 de kalma şeysi deilmiydi
astralla +nın ne alakası var sadece +4e ınıyo 4 astral olunca 10 tane bırden weapon tutturmak kolay mı bePeG4SuS demiş ki:bende astral 4 olcak + 14 yaparım onu![]()
![]()
bilioz hava atmagrandflash demiş ki:astralla +nın ne alakası var sadece +4e ınıyo 4 astral olunca 10 tane bırden weapon tutturmak kolay mı bePeG4SuS demiş ki:bende astral 4 olcak + 14 yaparım onu![]()
![]()
tabı bunu yazan +10 sahıbı ona gore
![]()
astralla +nın ne alakası var sadece +4e ınıyo 4 astral olunca 10 tane bırden weapon tutturmak kolay mı bePeG4SuS demiş ki:bende astral 4 olcak + 14 yaparım onu![]()
![]()
süper_A_R_E_S_ demiş ki:Silahın magical attack değerini Ruby tablet of phylospohy ile artırabilirsin.Fakat şu anki değerini resetleme özelliğine sahip.Tek seferde yükselecek diye 1 şart yok.Bne uğraştım uğraştım yükseltemedim.1 bayan arkadaşıma verdim,sıkıldım sen bas dedim. 3 stone verdim.1 defa bastı.Sonra bana şunu sordu " Mag. att % 100 oldu, daha basayım mı? "Cool
hah bide o nedir pardon nasıl giderilirTWEETY demiş ki:hayır o repair invalid ve durabilit reduce olmaması icinsLaYeR_ demiş ki:steady +4 de kalma şeysi deilmiydi![]()