Kayıt
15 Mayıs 2007
Mesajlar
519
Beğeniler
0
Şehir
Esk.
Turing gibi ama kartezyNX yapımı Babylon :lolmuch: hemde okuyabilio turing de o sorun war
 
Kayıt
13 Mart 2007
Mesajlar
767
Beğeniler
0
danger16 demiş ki:
bunun ne işe yaradıgını acıklar mısın... Wink
#9523726 !?

işi cok kolaylaştıran bir sözlük programı.
örnegin ingilizce deyimlerde kalıplarda tek sözcüğe tıklasanız bile sözlük kalıbı da cekiyor ve alternatif olarak sunuyor.
kelimenin anlamını öğrenmek için tıklamanız yeterli.böylelikle metni okurken kopmuyorsunuz.
birden fazla sözlük yüklediğiniz için eğer herhangi bir çalışma alanında başka bir anlama gelen kelime kullanılmışsa dogrudan cevirisi yanında teknik anlamını da öğreniyorsunuz.
eğer türkçe sözlükte karşılığı yoksa ( bazı latince deyimler de kullanılıyor mesela) ingilizce sözlük imdadınıza yetişiyor.

pro 6 yı denedim ama nedense pro5 kadar güsel gelmedi..pro 6 da elli tane sey geliyo,o da işin çabukluğunu öldürüyor ...ama bi daha baksam aynı şeyi dermiyim bilmiyorum.
edit; şimdi 6 yıda indirdim(yani satın aldım,oteki trialdı) ama metin çevirisi yine lüzumsuz geldi...bi kere ceviremedi nasilsa, baglanti yavas vs demekte.bi de,düz ceviriyor ki, benim işime yaramıyor.kelime alternatifeleri getirmesi güzel de...tum bunlar kalabalık yaratıyo be.
bi de bir ayarını yapınca, mausu ustunden cektikten sonra kendiliğinden masaustune donuyo, hızınızı kesmiyo.
allah icat edenden razı olsun ne diyim.
ama ben pro 5 i daha cok sevdim...(bu arada deneme süresi bittikten sonra kısmen faydalanilabiliyor,bazen "ödeme yapmaiginiz icin bu kelimeyi cevirmiyoruz" diyor,o kadar.aldıktan sonra kullanıcı adı ve lisans kodunuzu, trialın secenekler kısmından lisans kodunu girerek tumden edinebiliyorsunuz.bedavası da bulunabilir heralde)
Sozluk.sourtimes.org den alintidir
 
Yukarı Alt