^^ 1. olamasamda 3.lük garantim varTitus Pullo demiş ki:İlla ki indirttireceksiniz şu zımbırtıyı tmm bu gece açayım yarın sabaha skorum burada olacak görecez bakalım rakipleri ^^

^^ 1. olamasamda 3.lük garantim varTitus Pullo demiş ki:İlla ki indirttireceksiniz şu zımbırtıyı tmm bu gece açayım yarın sabaha skorum burada olacak görecez bakalım rakipleri ^^
extraloob demiş ki:tito sen noob'sun hacım XP mi kaldı yahu sen ferrafiye lpg taktırmışsın de get seni listeye yazmıyorum ahahaha![]()
![]()
![]()
Ne kadar OC'de yapsan beni geçemeyeceksin brotha. Geçme hayallerini bir sonra ki Sistemine sakla xD En iyi sistem bende bitmiştirextraloob demiş ki:ohanness illa bana işlemciyi yaktıracaksınız hafta sonu güncellenecek benim superpi ve 3dmark06 skorlarımdan sonra görüşeceğiz legendary ll be back![]()
Ps : iyiki pc aldım bi huzur vermediniz be kardeşim en iyi makina bende diye ne yapsam üzerime geldiniz haftasonu çakıyorum oc'yi dibine kadar hemde.
extraloob demiş ki:haklısın bro harbiden şu anda exl içerisinde yaklaşık 120k üye var ve en iyi sistem önce sende sonra bende sonrasında marjide gerçek budur![]()
![]()
ilk 3de yerimi alırım demiştimextraloob demiş ki:haklısın bro harbiden şu anda exl içerisinde yaklaşık 120k üye var ve en iyi sistem önce sende sonra bende sonrasında marjide gerçek budur![]()
![]()