bi fikri olan varmı..??server aege..
L LorD_LeGoLaS Kayıt 17 Mayıs 2007 Mesajlar 2.931 Beğeniler 0 Şehir Girne / KKTC 10 Eylül 2007 #1 bi fikri olan varmı..??server aege..
L LorD_LeGoLaS Kayıt 17 Mayıs 2007 Mesajlar 2.931 Beğeniler 0 Şehir Girne / KKTC 10 Eylül 2007 #3 aege
L LorD_LeGoLaS Kayıt 17 Mayıs 2007 Mesajlar 2.931 Beğeniler 0 Şehir Girne / KKTC 10 Eylül 2007 #5 Sehzade demiş ki: o zaman bayağı ucuzdan gider criti kaç ki? Daha fazla görüntüle... neden yaww.. ucuza gitsin..
Sehzade demiş ki: o zaman bayağı ucuzdan gider criti kaç ki? Daha fazla görüntüle... neden yaww.. ucuza gitsin..
A Anonymous Guest 10 Eylül 2007 #6 LorD_LeGoLaS demiş ki: Sehzade demiş ki: o zaman bayağı ucuzdan gider criti kaç ki? Daha fazla görüntüle... neden yaww.. ucuza gitsin.. Daha fazla görüntüle... Bi serverda ne kadar çok sos varsa sosların değeri o kadar düşer Wink Crit kaç?
LorD_LeGoLaS demiş ki: Sehzade demiş ki: o zaman bayağı ucuzdan gider criti kaç ki? Daha fazla görüntüle... neden yaww.. ucuza gitsin.. Daha fazla görüntüle... Bi serverda ne kadar çok sos varsa sosların değeri o kadar düşer Wink Crit kaç?
L LorD_LeGoLaS Kayıt 17 Mayıs 2007 Mesajlar 2.931 Beğeniler 0 Şehir Girne / KKTC 10 Eylül 2007 #7 3 crit..sen fiyat söyle bakıyım ben 5 milyondan satayım diyom ama..olurmu..
A Anonymous Guest 10 Eylül 2007 #8 LorD_LeGoLaS demiş ki: 3 crit..sen fiyat söyle bakıyım ben 5 milyondan satayım diyom ama..olurmu.. Daha fazla görüntüle... Crit düşükmüş Sad 5den satarsan iyi bea
LorD_LeGoLaS demiş ki: 3 crit..sen fiyat söyle bakıyım ben 5 milyondan satayım diyom ama..olurmu.. Daha fazla görüntüle... Crit düşükmüş Sad 5den satarsan iyi bea