Limanerg demiş ki:
extraloob demiş ki:
bomba gibiyim yahu bir aspirin plus c içmişim rahatlamışım ^^

olaya bayıldım kuzum timing bir harika ayrıca pp bölümünün lideri yapacağım seni alımları artık sen yapacaksın biz hiç ilgilenmeyeceğiz :muck:
tc kimlik zorunlu galiba abim
başvuruyu yaptık :!!&%&!
bu arada pp :?:
paparazzi :roll:

NiGHTMaRe

Aileden
TwiLighT demiş ki:
Limanerg demiş ki:
extraloob demiş ki:

olaya bayıldım kuzum timing bir harika ayrıca pp bölümünün lideri yapacağım seni alımları artık sen yapacaksın biz hiç ilgilenmeyeceğiz :muck:
tc kimlik zorunlu galiba abim
başvuruyu yaptık :!!&%&!
bu arada pp :?:
paparazzi :roll:
8O :D :muck:
bunuda öğrenmiş olduk :kalp:

gitti modluk :cry: :P

Size bu siteyi cazip kılan etken[ler] nedir?

Soru cazip kılmayan etkenler olarak değiştirilirse daha mantıklı olur. Çünkü onun bir cevabı var. Hemen "yok" derim. Ama bu hali ile bir cevabı yok. Varsa da en azınan sayamazsınız. İnsanlık tarihinde bilinen en yüksek sayma sayısı bile saymaya yetmez bu sitenin cazip etkenlerinin sayısını :sfff:
:mrgreen: :mrgreen: aahahaha şaka gibi resmen üşenmişsin. :mrgreen:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
unforgotten demiş ki:
Size bu siteyi cazip kılan etken[ler] nedir?

Soru cazip kılmayan etkenler olarak değiştirilirse daha mantıklı olur. Çünkü onun bir cevabı var. Hemen "yok" derim. Ama bu hali ile bir cevabı yok. Varsa da en azınan sayamazsınız. İnsanlık tarihinde bilinen en yüksek sayma sayısı bile saymaya yetmez bu sitenin cazip etkenlerinin sayısını :sfff:
:mrgreen: :mrgreen: aahahaha şaka gibi resmen üşenmişsin. :mrgreen:
Yanlış bi düşünce tarzı

Brooklyn

Buralıyım
Limanerg demiş ki:
extraloob demiş ki:
direk açıklıyorum bilirsiniz açık sözlü birisiyimdir, bu ropörtajlarda bir top ten listem var işte sen bu listede ilk 5e girecek mükemmellikte yorumlamışsın herşeyi bebem iyi ki varsın bu ropörtajı yapan kişi bugün yayınlamayı düşünen kişi acil bana gelsin elini öpeceğim tam gününe getirilmiş doğum gününe kurgu müthiş sorular bir harika getirin bana bunları yayına hazırlayanları direk d.mod yapalım o bölümün yöneticileri olsunlar kendi ekiplerini kursunlar ne istiyorlarsa ayarların gerekirse philipinies'lerden cantoneseece bilen hatunsa mevzu hemen çağırın parası benden :twisted: :mrgreen: :D :muck:
abi paparazzii grubunda kimse online olmadığı için hepsini ben hazırlıyorum
baktım globda iyiki doğdun wax yazıyor.direk patlatayım konuyu dedim... :rolleyes1:

bunu kemaliste ilettim.birkaç gün içinde biz hallederiz dedi...
Öhömm :D Benim soruları unutmayalım bi kaç soru benim di ordan :lol: Limanerg ellerine sağlık . Onur sana gelince muhteşemsin :D

Wax Whine demiş ki:
Benimle muhabbet eden herkes çok kafasın diyor , ne yapıyorum ki ben ? :D
Onların en sonuncusu benim sanırım :D Keşke çok önceden tanışıp , muhabbet etme şansını yakalayabilmiş olsaydım . Kanım ısındı demiştim ya şuan fokur fokur :lol:

çok güzel bir röportaj olmuş :muck:

Wax Whine (Onur) un Davranışlarını Bütün Forum Beğeniyorum İnş. da hep böyle kalıcak seni çok seviyoruz bro :santa:

NiGHTMaRe

Aileden
eHia demiş ki:
Limanerg demiş ki:
extraloob demiş ki:
direk açıklıyorum bilirsiniz açık sözlü birisiyimdir, bu ropörtajlarda bir top ten listem var işte sen bu listede ilk 5e girecek mükemmellikte yorumlamışsın herşeyi bebem iyi ki varsın bu ropörtajı yapan kişi bugün yayınlamayı düşünen kişi acil bana gelsin elini öpeceğim tam gününe getirilmiş doğum gününe kurgu müthiş sorular bir harika getirin bana bunları yayına hazırlayanları direk d.mod yapalım o bölümün yöneticileri olsunlar kendi ekiplerini kursunlar ne istiyorlarsa ayarların gerekirse philipinies'lerden cantoneseece bilen hatunsa mevzu hemen çağırın parası benden :twisted: :mrgreen: :D :muck:
baktım globda iyiki doğdun wax yazıyor.direk patlatayım konuyu dedim... :rolleyes1:

bunu kemaliste ilettim.birkaç gün içinde biz hallederiz dedi...
Öhömm :D Benim soruları unutmayalım bi kaç soru benim di ordan :lol: Limanerg ellerine sağlık . Onur sana gelince muhteşemsin :D

Wax Whine demiş ki:
Benimle muhabbet eden herkes çok kafasın diyor , ne yapıyorum ki ben ? :D
Onların en sonuncusu benim sanırım :D Keşke çok önceden tanışıp , muhabbet etme şansını yakalayabilmiş olsaydım . Kanım ısındı demiştim ya şuan fokur fokur :lol:
sen gittin herkes gitti bro :D

NiGHTMaRe

Aileden
extraloob demiş ki:

:muck: :kalp: :buddha: :uyku: :starving:

Mopneet

Meteor gibi röpörtaj olmuş. :twisted: İki tarafında eline, emeğine sağlık. ^^ :muck:

çok keyifliydi.Bir Tv programı seyretmiş gibi gözlerimi ekrandan alamadım.Bir arkadaşımızı daha tanımış olduk.

Yukarı Alt