D djhasanb Kayıt 15 Temmuz 2008 Mesajlar 15 Beğeniler 0 2 Ağustos 2010 #1 Micheal ve piç oğlunu serbest bırakmıştı henry peki onları geri dönecekmi veya ilerliyen bölümlerde micheala rastlıcakmıyız bitirenler lütfen bakın...
Micheal ve piç oğlunu serbest bırakmıştı henry peki onları geri dönecekmi veya ilerliyen bölümlerde micheala rastlıcakmıyız bitirenler lütfen bakın...
A Absence   Kayıt 29 Aralık 2007 Mesajlar 8.261 Beğeniler 1 2 Ağustos 2010 #2 Rastlıycaksın ama sormanın ne anlamı var sen izle merak et gör de öğren
B Buura Kayıt 13 Temmuz 2007 Mesajlar 1.077 Beğeniler 0 2 Ağustos 2010 #3 Dizinin tadını çıkararak izle.
D djhasanb Kayıt 15 Temmuz 2008 Mesajlar 15 Beğeniler 0 3 Ağustos 2010 #4 ok sağol bi rastlıyıp rastlamıcaklarını merak ettim sadece :)
Chorus Kayıt 6 Şubat 2007 Mesajlar 335.488 Beğeniler 1.645 Şehir Taksim/IST. Server Flora Takımı Galatasaray 3 Ağustos 2010 #5 sakın açma okuma puahahahaha kötüyüm ben kötüyüümmmmmmmm Spoiler hepsi ölmüş aslında izlediklerin jack'in uçak kazasından sonra kumların üzerinde gördüğü bir rüyadan ibaremiş.
sakın açma okuma puahahahaha kötüyüm ben kötüyüümmmmmmmm Spoiler hepsi ölmüş aslında izlediklerin jack'in uçak kazasından sonra kumların üzerinde gördüğü bir rüyadan ibaremiş.
B Buura Kayıt 13 Temmuz 2007 Mesajlar 1.077 Beğeniler 0 7 Ağustos 2010 #7 extraloob demiş ki: sakın açma okuma puahahahaha kötüyüm ben kötüyüümmmmmmmm Spoiler hepsi ölmüş aslında izlediklerin jack'in uçak kazasından sonra kumların üzerinde gördüğü bir rüyadan ibaremiş. Daha fazla görüntüle... Spoiler Yalnız o rüya değildi.
extraloob demiş ki: sakın açma okuma puahahahaha kötüyüm ben kötüyüümmmmmmmm Spoiler hepsi ölmüş aslında izlediklerin jack'in uçak kazasından sonra kumların üzerinde gördüğü bir rüyadan ibaremiş. Daha fazla görüntüle... Spoiler Yalnız o rüya değildi.