![]() |
ahahahahaUfck demiş ki:Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni :(
Önceden resmin Ön yüzünde ATATÜRK arka tarafında başbakan veya milli eğitim bakanı olmuyormuydu ?Zippy demiş ki:ahahahahaUfck demiş ki:Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni :(![]()
Daha önce başbakanın resmi mi oluyodu ya orda eğer varsa hiç fark etmedim ben.Zaten ne diye koyarlar çok merak ediyorum :) bakan neysede ona noluyo yaUfck demiş ki:Önceden resmin Ön yüzünde ATATÜRK arka tarafında başbakan veya milli eğitim bakanı olmuyormuydu ?Zippy demiş ki:ahahahahaUfck demiş ki:Herkes Sayın Başbakanımızın resmini yırtıp çöpe attı dedim okuyun belkin birşey yazmıştır diye. ama dinlemediler beni :(![]()
Okul kantininden birşey yiyebildinmi onu söyle sen banaLenneth demiş ki:O kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^
Ben kantinden birşey yemem hacım, çıkışta kahvaltı yaptık sınıfta 15 dakika önce tanıştığımız kızlarlaUfck demiş ki:Okul kantininden birşey yiyebildinmi onu söyle sen banaLenneth demiş ki:O kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^![]()
Çift Dikişsin ya havan olurLenneth demiş ki:Ben kantinden birşey yemem hacım, çıkışta kahvaltı yaptık sınıfta 15 dakika önce tanıştığımız kızlarlaUfck demiş ki:Okul kantininden birşey yiyebildinmi onu söyle sen banaLenneth demiş ki:O kadar çok özlemişim ki o sıraları, yazın kıçını devirip yatanlar ayıla bayıla, oflaya poflaya gitmişlerdir okula. Fakat benim gibi yazı çalışarak geçiren arkadaşlar hoplaya zıplaya gitmişlerdir, keza ben hoplaya zıplaya gittim^^![]()
![]()