Advance demiş ki:JusTPLaY 5% [ 1 ]
Dark Zone 35% [ 6 ]
sarkoLata 5% [ 1 ]
AlchemyMaker 52% [ 9 ]
ps:JusTPLaY kim ya ilk defa görüyorum![]()
Bize yakıştıramadın demek .extraloob demiş ki:AlchemyMaker
EmmaW. demiş ki:AlchemyMaker
ilk sayfaya ben AlchemyMaker yazmıştım ve yine söylediğim tuttu ilk sayfadaki kazanacakAlchemyMaker bu kıyağımı unutmassın bro bi +7 basar hediye edersin
![]()
Dark Zone demiş ki:Bize yakıştıramadın demek .extraloob demiş ki:AlchemyMaker
AlchemyMaker demiş ki:Bana oy veren arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum fakat bir açıklama yapmak istiyorum.
Dark Zone arkadaşın üyelik tarihi : 26 Ara 2010
Benim üyelik tarihim : 03 Oca 2011 ( Tabi önceki site ile olan bağlantımı göz önünde bulundurmak istemiyorum)![]()
Bu bağlamda 2010 yılı Dark Zone'nin Aralık Ayının Üyesine daha layık olacağını düşünüyorum ve ben kazansam bile onun yapılmasını istiyorum olabiliyorsa oylarımında Dark Zone'ye ait olmasını istiyorum.![]()
![]()
Beni artık Ocak ayınınkine aday gösterirsiniz![]()
![]()
ps: Bende yeni farkettim ama bu itirafta bulunmam gerekiyordu kimse yanlış anlamasın![]()
![]()
Tabiki de son karar yönetimin
Bende senden bu yorumu bekliyordum acikcasiAlchemyMaker demiş ki:Bana oy veren arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum fakat bir açıklama yapmak istiyorum.
Dark Zone arkadaşın üyelik tarihi : 26 Ara 2010
Benim üyelik tarihim : 03 Oca 2011 ( Tabi önceki site ile olan bağlantımı göz önünde bulundurmak istemiyorum)![]()
Bu bağlamda 2010 yılı Dark Zone'nin Aralık Ayının Üyesine daha layık olacağını düşünüyorum ve ben kazansam bile onun yapılmasını istiyorum olabiliyorsa oylarımında Dark Zone'ye ait olmasını istiyorum.![]()
![]()
Beni artık Ocak ayınınkine aday gösterirsiniz![]()
![]()
ps: Bende yeni farkettim ama bu itirafta bulunmam gerekiyordu kimse yanlış anlamasın![]()
![]()
Tabiki de son karar yönetimin
Ben teşekkür ederim böyle olması gerekiyorduDark Zone demiş ki:Teşekkürler herkese Alchemy bu mertliğinden dolayı tebrik ediyorum .![]()