Server
Flora
Takımı
Galatasaray
arko ve brendi en çok merak ettiğim 2 kişi umarım güzel puanlar alırsınız ve 2. sınavda büyük katkı sağlar sizlere.

Ps : sene 95 1.sınva sorularıyla sene 2010 1.sınav sorularını inceleyin bizim ne şartlarda İTÜ'yü kazandığımızı görün benim zamanımda bu sorular gelseydi Türkiye'de ilk 1000'e girerdim yahu bu kadar basit matematik soruları olamaz olmamalı.

extraloob demiş ki:
arko ve brendi en çok merak ettiğim 2 kişi umarım güzel puanlar alırsınız ve 2. sınavda büyük katkı sağlar sizlere.

Ps : sene 95 1.sınva sorularıyla sene 2010 1.sınav sorularını inceleyin bizim ne şartlarda İTÜ'yü kazandığımızı görün benim zamanımda bu sorular gelseydi Türkiye'de ilk 1000'e girerdim yahu bu kadar basit matematik soruları olamaz olmamalı.
Brendi'nin sınavı da iyiymiş işleri dolayısıyla sırf türkçeye bakabilmiş oda 36d 4y.

Ps. Evet zaman ilerledikçe sorular kolaylaşıyor ama sonuçta sıralama sınavı bu bro o zaman yapamayıp sıralanıyordu millet şimdi yapıp sıralanıyor :P

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Milano demiş ki:
kendimi test ettim matematik acayip kek, 40 soruda 38 doğru 2 boş var. boşların biri önerme diğeri de çember :lol:

kuzum 95 1. basamak sorularına bak bir de buna bak sonra neden ülke bu halde diyoruz ilkokul mezunu bir adam bu soruları gözü kapalı çözer tabiki kırmızı ışıkta kimse durmaz tabiki hiçbirşeyimiz bir avrupa gibi olamaz bu sorularla ülke batar :oldie:

abi yalnız bu ön eleme çok basit fakat 2. basamak zor olacak, bu sınavla okumakta niyeti olmayan adamları eliyorlar işte, basit olması normal lakin çok basit, en azından mat.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Milano demiş ki:
abi yalnız bu ön eleme çok basit fakat 2. basamak zor olacak, bu sınavla okumakta niyeti olmayan adamları eliyorlar işte, basit olması normal lakin çok basit, en azından mat.

yanlış düşünce kuzum hemen ispatlayayım, ben 95 yılında 2 yıllık boğaziçi bilgisayar programcılığını kazanmak için it gibi çalışıp başardım peder izin vermedi 2 yıllık okula o yüzden gidemedim lakin şimdi dershaneye giden her adam bu matematikten full çeker ve boğaziçi b.programcılığını kazanır eee nerede benim 2 yıllık üniversitelerimin kalitesi 2 dk. da çöp oldu işte hatta bu 2 yıllık kazanan adam gider 3.sınıfta yatay geçiş yapar kolayca 4 yıllık mühendislik olur, ondan sonra gelsin maden ocaklarında grizu faciaları gitsin bankalarda hortumculuk olmaz kuzum bu kadar basit sınav olmamalı eleme için sınavın basitliği değil soruların kalitesi önemlidir ki kaliteli kişiyi ayırabilesin.

Lise 1 öğrencisiyim hiç zorlanmadım çözerken ama bu ilk sınav asıl sorular 2.ci sınav sayısal bölümünde zorlucak milleti.

hmzsnmz demiş ki:
Milano demiş ki:
kendimi test ettim matematik acayip kek, 40 soruda 38 doğru 2 boş var. boşların biri önerme diğeri de çember :lol:
Mantık epeydir çıkmıyordu zaten eski mezunlar bakmamıştır bile çalışırken :P
evet.bazı liseler YGS de çıkmıyor diye mantık işlemiyor...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
extraloob demiş ki:
2010 YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

2010 YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI [ 1 SORU İPTAL OLACAK ]
özel bir dershanede hoca [uğur dershanesi] olan kuzenim aradı 1 soru iptal olacak dedi bakalım yarın ne sonuç çıkacak.

zan altında olan sorumuz şudur :

Seneye sınava girecek arkadaşlarımıza çok faydalı olacaktır indirip çıktı alın ve arşive kaldırın 8)

Download
2010 YGS SINAV SORULARI VE CEVAPLARI
Download
rar pass : http://www.extraloob.com

Şok şokk şokkkkkkkkk 1 soru hatalıymış.

cevabı hem 9 hemde 15 miş :muck:

Yukarı Alt