Avasin

-
Forumda Fenerbahçelilerin Varlığını Hissettirmek Ve Onu Hep Desteklediğimizi Anlatmaktır AmaçLimanerg demiş ki:al iştebro konu kirliliğinden başka birşey yapmıyorsun şuan.İlk konuyu daha yeni açtın.
tamamda bro açtın konuyu daha neyin desteğinden bahsediyorsunTheNeasTa demiş ki:Forumda Fenerbahçelilerin Varlığını Hissettirmek Ve Onu Hep Desteklediğimizi Anlatmaktır AmaçLimanerg demiş ki:al iştebro konu kirliliğinden başka birşey yapmıyorsun şuan.İlk konuyu daha yeni açtın.
![]()
Fotomaç yazarından ne beklersinki,fotomaç'a göre geçen sene ronaldinho bizde robinho Gs'deydi hani nerdeler :lol Gs jo Fener Gökhan ünal'ı aldıSirGLooMy demiş ki:12.02.1911 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 7 - 0birileri kanıt mı istiyordu
ps ben GS taraftarı değilim sadece bu olayın gerçek olduğunu kanıtlamak istedim
Seninkide ne emmeye ne gömmeyeGuathema demiş ki:Fotomaç yazarından ne beklersinki,fotomaç'a göre geçen sene ronaldinho bizde robinho Gs'deydi hani nerdeler :lol Gs jo Fener Gökhan ünal'ı aldıSirGLooMy demiş ki:12.02.1911 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 7 - 0birileri kanıt mı istiyordu
ps ben GS taraftarı değilim sadece bu olayın gerçek olduğunu kanıtlamak istedim![]()
![]()
kanıt istiyorsun sunuyoruz hala konuşuyosun madem inanmicaksın susacaksın biraz mantık olsa zaten orda maçın günü yılı var biraz araştırGuathema demiş ki:Fotomaç yazarından ne beklersinki,fotomaç'a göre geçen sene ronaldinho bizde robinho Gs'deydi hani nerdeler :lol Gs jo Fener Gökhan ünal'ı aldıSirGLooMy demiş ki:12.02.1911 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 7 - 0birileri kanıt mı istiyordu
ps ben GS taraftarı değilim sadece bu olayın gerçek olduğunu kanıtlamak istedim![]()
![]()
Bu kadar acizleşmeyin. Adam geçmiş kamera karşısına anlatmış binlerce futbolla uğraşan adam çıkıp itiraz etmiyor ama doğruyu sadece sen biliyorsun öyle mi...Guathema demiş ki:Fotomaç yazarından ne beklersinki,fotomaç'a göre geçen sene ronaldinho bizde robinho Gs'deydi hani nerdeler :lol Gs jo Fener Gökhan ünal'ı aldıSirGLooMy demiş ki:12.02.1911 İstanbul Ligi Galatasaray - Fenerbahçe: 7 - 0birileri kanıt mı istiyordu
![]()
yazmadım hepsini. birazına ekleme yaptım :)Smirnoff demiş ki:çok güzel yazmışsın.
ps:okuyan varmı acaba
![]()
![]()