ilk defa bukadar yüksek oranlı itemler çıkardığım için paylaşıyorum :D Parry [center]Block
T The Black Kayıt 23 Şubat 2010 Mesajlar 1.685 Beğeniler 0 Şehir İstanbul-Beylikdüzü 9 Haziran 2011 #1 ilk defa bukadar yüksek oranlı itemler çıkardığım için paylaşıyorum Parry Spoiler Block Spoiler
T The Black Kayıt 23 Şubat 2010 Mesajlar 1.685 Beğeniler 0 Şehir İstanbul-Beylikdüzü 9 Haziran 2011 #3 piemde demiş ki: Son olmasında Daha fazla görüntüle... olmaz inş.
I ironEyE Kayıt 7 Şubat 2008 Mesajlar 9.667 Beğeniler 3 Şehir Bahçelievler/İstanbul 9 Haziran 2011 #4 İşin kötü tarafı; beş para etmezler.
T The Black Kayıt 23 Şubat 2010 Mesajlar 1.685 Beğeniler 0 Şehir İstanbul-Beylikdüzü 9 Haziran 2011 #5 ironEyE demiş ki: İşin kötü tarafı; beş para etmezler. Daha fazla görüntüle... kalkanı 5m'e satdım valla diğirini potçuya
ironEyE demiş ki: İşin kötü tarafı; beş para etmezler. Daha fazla görüntüle... kalkanı 5m'e satdım valla diğirini potçuya
A altanoski Kayıt 5 Eylül 2008 Mesajlar 69 Beğeniler 0 9 Haziran 2011 #6 Bol şanslar aga ben oyunu bırakmıştım sana birkaç birşey vermiştim 0nlyScary veya Graphix hatırlamıyorum hangisiyle oynadığımı devamını dilerim :)
Bol şanslar aga ben oyunu bırakmıştım sana birkaç birşey vermiştim 0nlyScary veya Graphix hatırlamıyorum hangisiyle oynadığımı devamını dilerim :)
T The Black Kayıt 23 Şubat 2010 Mesajlar 1.685 Beğeniler 0 Şehir İstanbul-Beylikdüzü 9 Haziran 2011 #7 altanoski demiş ki: Bol şanslar aga ben oyunu bırakmıştım sana birkaç birşey vermiştim 0nlyScary veya Graphix hatırlamıyorum hangisiyle oynadığımı devamını dilerim :) Daha fazla görüntüle... ahaha hatırladım tabii sen olmasan o duruma gelemezdim heralde büyük sıkıntıdan kurtarmışdın
altanoski demiş ki: Bol şanslar aga ben oyunu bırakmıştım sana birkaç birşey vermiştim 0nlyScary veya Graphix hatırlamıyorum hangisiyle oynadığımı devamını dilerim :) Daha fazla görüntüle... ahaha hatırladım tabii sen olmasan o duruma gelemezdim heralde büyük sıkıntıdan kurtarmışdın