13 dg legend set, 13 LEGEND ACC SET
14dg +15 clean silahı mevcut (SATIŞI İPTAL OLDU)
karakter aynı m3stattaki haliyledir
s devil (takaslanabilen)

Son düzenleme:
Alınan silk,proxy,bot bazen de gold dolar bazlı yıllardır fiyatı artıyor ama çar ve item satış yaparken dolar ile satamazsın diyorlar,çok ilginç.

Herkesin görüşü farklı ben hep TL den yana kullandım kullanıyom kullanacağım. Bot ta alsam gold alsam silk de alsam TL ile alıyom. Sana Dolar ile hayırlı satışlar dilerim.
tlden yana fiyat duymak isteyebilirsin ancak, üstte yazdığın " ben de Türk satıcılara bakayım " ifadesi yanlış bir ifade. dolar ile fiyat verdik diye gavur ettin bizi. memleketim adamına yakışmıyor

Qotto isteyen istediği kur ile alır satar kımse karışmaz, allaha şükür anlayımız kıt değil anlarık yani. Ben hep TL kullandım, sw de dolar isteyenede GOLD teklif ediyom. İsterse satsın
Kendin ile çelişiyorsun, isteyen istediği kurdan alır satar demek satışlarda TL harici bir para birimi kullanmak demek, sen hep TL kullanıyorsan nasıl oluyor o iş? Dolar isteyen gold teklif etmek de yine aynı şey oluyor. Kabullenmek zor biliyorum ama bu böyle malesef. Gönül isterdi 1 dolar 1 TL olsun hiç uğraşmayalım.

Yukarı Alt