Arkadaşlar pwp için 110 Cap'da en sağlam buildi arıyorum , videolarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. Yapılacak yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
110 Force Blade Fire Yaptım ama işe yaramadı
![]() |
yok , bug falan yok hacımWax Whine demiş ki:Pill bug varsa rogue cleric ya da warrior cleric.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
cleric'lere karşı iş yapaıyor bu sefer'de.Wax Whine demiş ki:O warlock rogue. Orta derece set sağlam takı ve 80 crit dagger ile kralı gelse sorun olmaz
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Warlock / Dagger ^^ @Wax Whine dediği gibi iyi bi crit iyi bir set yaptığında kolay kolay kimse alamaz.Ben warior clerici rahatca alıyordum,cleric karakter karşısında kullanmayı biliyorsan alırsın rahatca ama elini vigordan çekmeyeceksin,vigor warlock daggerda recovery gibi tıpkıM ' BiLGiN demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
cleric'lere karşı iş yapaıyor bu sefer'de.Wax Whine demiş ki:O warlock rogue. Orta derece set sağlam takı ve 80 crit dagger ile kralı gelse sorun olmaz
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile![]()
bu serverde bi warrior cleric var çok sağlam , o adamı indirmem için çok çok sağlam bir build olmalıFlorensia demiş ki:Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Warlock / Dagger ^^ @Wax Whine dediği gibi iyi bi crit iyi bir set yaptığında kolay kolay kimse alamaz.Ben warior clerici rahatca alıyordum,cleric karakter karşısında kullanmayı biliyorsan alırsın rahatca ama elini vigordan çekmeyeceksin,vigor warlock daggerda recovery gibi tıpkıM ' BiLGiN demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
![]()
Pvp serverda ilk önce warior beni alıyordu sonra baktım hep integrty basıyor bende elimi vigordan çekmeyip hep division decay impotent atmaya başladım hepsi tuttumu attım stunu crit gelirse %100 ölüyordu gelmediği takdirde stun bittiği gibi kendine heal basıyordu ve öldürmem imkansızlaşıyordu. Kısaca crit bekleyeceksin Warlock Rogue'de sonrasında aldım artık benim karşıma çıkamaz oldu ama warior sana az vuracak shield elinde olduğundan dolayı yani iyi bi shieldin olduğunda kesiyorsunM ' BiLGiN demiş ki:bu serverde bi warrior cleric var çok sağlam , o adamı indirmem için çok çok sağlam bir build olmalı![]()
A grade +16 glaviesi vardı arkadaşımın ve çokta iyi kullanıyordu bugda yapıyordu pvp serverında ama yinede alamıyordu bence warlock rogue ^^Mr.JDM demiş ki:Bu nedir ya Chine karakterlerden kimse bahsetmiyor^^ Bence Glavie+Fire+Force kullanmayı bilirsen karşında kimse duramaz
1.CH'lerde güçlendirme var mı ?M ' BiLGiN demiş ki:Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
yok , bug falan yok hacımWax Whine demiş ki:Pill bug varsa rogue cleric ya da warrior cleric.
Bilgin söyle sw yi gelelim canım sıkılıyorM ' BiLGiN demiş ki:Şuanda Warlock - Roque düşünüyorum. Farklı buildler önerebilecek var mı ? Chinese int açsam ne yapmamı önerirsiniz ?
SRO-TR Nemesis 110 cap kardeşim , beklerim on numara sw :)Florensia demiş ki:Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bilgin söyle sw yi gelelim canım sıkılıyorM ' BiLGiN demiş ki:Şuanda Warlock - Roque düşünüyorum. Farklı buildler önerebilecek var mı ? Chinese int açsam ne yapmamı önerirsiniz ?![]()
Rateleri düşük onların ya 50x falandı demi ?M ' BiLGiN demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
SRO-TR Nemesis 110 cap kardeşim , beklerim on numara sw :)Florensia demiş ki:Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bilgin söyle sw yi gelelim canım sıkılıyorM ' BiLGiN demiş ki:Şuanda Warlock - Roque düşünüyorum. Farklı buildler önerebilecek var mı ? Chinese int açsam ne yapmamı önerirsiniz ?![]()
Yoo vuramıyorEgoist demiş ki:M ' BiLGiN, bizim servera GM başvurusu yapmıştın, maille geri dönüş yapmıştık da, geri cevap beklediik beklediiik beklediiiik ama sanırım orada yönetime girdin :)
Neyse sağlık olsun :)
110cap için sağlam diye bir build yoktur, herşey iteme ve yeteneğe bakar :)
Warlock, seri vuruşları bastı, sleep bastı, defans düşürmeyi bastı sonra full intin offeringiyle :) Pertingen oluyor hangi karakter olursa olsun :=)
Ama tabi bunları yapabilecek fırsatı oluşturmak daha önemli :)