Emre67380 demiş ki:
belarj demiş ki:
Blade Yada Bow Kasıcaz Chıne O Zaman Glavıe'de Kayda Değer Bişey Yok :think:

Ps: EUROPA'da Durum Ne Onu Ne Zaman Koyarsın
eu gelmez.Swsro ya gelceğini sanmıyorum.Blade char da pek yaramaz çünkü isro gibi zehir falan atmıyor.Bu yeni skillerle en iyi bow gibi...

İşe biraz mantıkla yaklaşın adam dediklerini yavaş yavaş getiriyor avrupayı niye getiremesinki ? 120 Lv datası ve server filesleri olan bi adamda avrupa olması çok normal bişey olarak görülmeli avrupa imkansız bi olay değil sadece database ve server fileslere bakan bi olay ...

Dark Fortress demiş ki:
Emre67380 demiş ki:
belarj demiş ki:
Blade Yada Bow Kasıcaz Chıne O Zaman Glavıe'de Kayda Değer Bişey Yok :think:

Ps: EUROPA'da Durum Ne Onu Ne Zaman Koyarsın
eu gelmez.Swsro ya gelceğini sanmıyorum.Blade char da pek yaramaz çünkü isro gibi zehir falan atmıyor.Bu yeni skillerle en iyi bow gibi...

İşe biraz mantıkla yaklaşın adam dediklerini yavaş yavaş getiriyor avrupayı niye getiremesinki ? 120 Lv datası ve server filesleri olan bi adamda avrupa olması çok normal bişey olarak görülmeli avrupa imkansız bi olay değil sadece database ve server fileslere bakan bi olay ...
Adam NPClerde bile u item seçeneğini sildiğine göre getirmeyecek ki kendi dedi eu charları istemiyoruz diye.

bana pek inandırıcı gelmedi çünkü 110 lvl gelince mastery level 330 olması gerek

CHaKaLL

Öğretiyorum
dark.tr demiş ki:
S/S NUKER AKICAK -LIGHT COLD BICHEON

6 combo %10 Stun :)
Hemen sevinme dostum.Resimlere baktımda mastery skill 300/300 kalmış :dance: .Eğer 110 lvl de mastery'e 30 daha eklenmez de 300'de kalırsa nuker bicheon diye bir olay kalmaz :wink1:

Yukarı Alt