EliteTurk
Aileden
Güzel çalışma ellerine sağlık bro. 

Ecsrodan hiçbir b** olmaz bu saatten sonra ^^ Swsro GM'i harika çalışıyor helal olsun adamaStarVvare demiş ki:Ecsroyada yakında gelir 11D Thiefler çıktı bile
Diyorum işte.Swsro gm i daha bilgili ve akıllıTrezeguet demiş ki:Ecsrodan hiçbir b** olmaz bu saatten sonra ^^ Swsro GM'i harika çalışıyor helal olsun adamaStarVvare demiş ki:Ecsroyada yakında gelir 11D Thiefler çıktı bile![]()
Tabikide.Ecsro gmlerinin bi şey yapacağı yok Swsro GM'si kimse adam isroyu bile geçtiTrezeguet demiş ki:Ecsrodan hiçbir b** olmaz bu saatten sonra ^^ Swsro GM'i harika çalışıyor helal olsun adama![]()
aynenBFurkan_41 demiş ki:glaviede kayda değer bişi yokmu x) glavienin en cok kullanılan skillerine yenileri glmiş asıl diğer chine'leri ezmiş glavie x)
Emre67380 demiş ki:eu gelmez.Swsro ya gelceğini sanmıyorum.Blade char da pek yaramaz çünkü isro gibi zehir falan atmıyor.Bu yeni skillerle en iyi bow gibi...belarj demiş ki:Blade Yada Bow Kasıcaz Chıne O Zaman Glavıe'de Kayda Değer Bişey Yok![]()
Ps: EUROPA'da Durum Ne Onu Ne Zaman Koyarsın
Adam NPClerde bile u item seçeneğini sildiğine göre getirmeyecek ki kendi dedi eu charları istemiyoruz diye.Dark Fortress demiş ki:Emre67380 demiş ki:eu gelmez.Swsro ya gelceğini sanmıyorum.Blade char da pek yaramaz çünkü isro gibi zehir falan atmıyor.Bu yeni skillerle en iyi bow gibi...belarj demiş ki:Blade Yada Bow Kasıcaz Chıne O Zaman Glavıe'de Kayda Değer Bişey Yok![]()
Ps: EUROPA'da Durum Ne Onu Ne Zaman Koyarsın
İşe biraz mantıkla yaklaşın adam dediklerini yavaş yavaş getiriyor avrupayı niye getiremesinki ? 120 Lv datası ve server filesleri olan bi adamda avrupa olması çok normal bişey olarak görülmeli avrupa imkansız bi olay değil sadece database ve server fileslere bakan bi olay ...
abi adam çinliironEyE demiş ki:Adam NPClerde bile u item seçeneğini sildiğine göre getirmeyecek ki kendi dedi eu charları istemiyoruz diye.
burası private serverqscfty demiş ki:bana pek inandırıcı gelmedi çünkü 110 lvl gelince mastery level 330 olması gerek
Hemen sevinme dostum.Resimlere baktımda mastery skill 300/300 kalmışdark.tr demiş ki:S/S NUKER AKICAK -LIGHT COLD BICHEON
6 combo %10 Stun :)
Sadece 2 yani özel servere geldi.ayrimci demiş ki:arkdaşlar swsroya skiller geldimi?