BuuRa demiş ki:
swordie demiş ki:
bnde olmadı kardesım o
ya bnde olupta sende olmaması bana cok sacma gelıo bısı nesı olmuo yanı kasmıomu home mu gelmıo??
bendede olmadi, tamam botu calistirilip normal sekilde giriliyor oyundada HOME a basildiginda bot ekrana geliyor
ama ato training e basildiginda hic bir hareket yok ve calismiyor, sende clismis olabilir ama bu herkeste calismiyorsa kimsenin sucu yok
bunun sana sacma gelmemesi lazim.sende calisiorsa bu senin icin guzel bor san. sana hayirli isler guizel guzel kasmana devam et..ama sacma bulma derim.

A

Anonymous

Guest
aynı bot aynı clıent farklı olan sadece bılgısyar ama arkdasmdada calıstı ...

A

Anonymous

Guest
haa bu arada bndede bot ılk basta oyle durdu bısı ypmadı bn baya bı zorladım yanı autoya bastımust uste 10 kez faln bot logın dedım bı daha bastım sonra oldu

arkadaslar bende link acmıstım.. okuyun bi isterseniz..
kasıyorum suan ben de bir yerde yanlıs yapıyorsunuz bence de

A

Anonymous

Guest
Ya bak simdi botu calıstırıosun yanı parmak ısaretını msnın yanında cıkıoya bot saat faln yazıo sag alt kosede ondan sonra hıc bıseye ellemeden normal botsuz oyuna gırer gıbı launcher den oyuna gırın start dıyın sonra cahrına gırdıkten sonra home tusuna basıosunz ve bot gelıo auto tranıng dıosun kasmaya baslıo bazn ılk seferde baslamıo onun ıcın baya bas 10 kez faln keslıkle kasmaya baslıo emın ol !!!

Yukarı Alt