Durum
En iyi cevaba gitmek için tıklayın >> En iyi mesaja git…
Kayıt
1 Haziran 2008
Mesajlar
173
Beğeniler
3
jacksperrow demiş ki:
alibey587 demiş ki:
BGold Botlar Kasmıyorlar Bile..

Video : http://www.youtube.com/watch?v=MQ_8UxVzjpk

Video Açıklaması : Goldbot sandığınız şeyler aslında Joymax ın serverları doldurmak için yaptığı bir hile. Peki nerden anlaşılıyor? Goldbot için dagger karakter yapılandırması uygunmudur?

Peki Gold şirketleri nasıl gold topluyorlar. Amvo trojeni clientless türü char soyma trojenidir. Yani sizin pc nizi kullanarak oyuna girer. Otomatik olarak exchange yapar parayi aktarir. Sadece paranız gitmiş ise amvo trojenin den soyulmuşsunuz demektir.

Peki Joymax a ders verilebilirmiyiz?
Evet bu mümkün, Premium almayın fakat diğer silk ile alınan tüm itemlerden alabilirsiniz. Burada Joymax sistemini sorgulamaya başlıcaktır. ve Şöyle düşünecektir. Oyunculara oyuna girmeyi müsade edersek para kazanabiliriz. Premium almıyorsunuz, ama silk alıyorsunuz. Joymax bu sayede sistemini değiştirmek zorunda kalıcak.

2. Yol ise » Direk oyunu bırakın...

Goldbot Şirketlerinden gold almamanızı tavsiye ediyorum. Yakın cevrenizden veya arkadaşlarınızdan satın almanız daha iyidir. Siz gold aldıkça soyulan sayısı artmakta. Bu yüzden bu şekilde de bir girişimde bulunmak şart.

Bazıları kaale bile almıcaktır. Biliyorum gördüm, oyun için kimin neler yaptığını. Oyun için kendi annesine bile küfür eden zihniyetten birşey beklemiyorum zaten.

Bu anlattıklarım benim işime yaramıyor sizlerin gelecekte sıkıntıya düşmemeniz için hazırlanmıştır.

ALINTIDIR...


Saygılarımla...ByAlibey587
konu değilde imzadaki yazı dikkatimi çekti kafan güzel galiba :rolleyes1:
olumlumu çekti olumsuzmu ? ::D:D
 
Kayıt
7 Ocak 2009
Mesajlar
100
Beğeniler
1
Şehir
Ali Samiyen / Eski Açık
laplicorn demiş ki:
bnc cok anlamsız joymax niye böle bisey yapsınki kolay yoldan da yapabilir isterse server kapasitesini düsürür isterse oyun dolu gibid gösterebilir benc cok anlamsız
Server kapasitesini doldurmak kimseye yaramaz. En azindan goltbotlar olunca oyun oynaniyomusun gibi gozukuyo.

Bu isin sonu nolucak bilmiyorum. Artik etrafta presiz insan kalmadi ve sonunda bizde bu irenc sirketin elinde olan oyuna daha fazla para kalmicak.

Benim tavsiyem Blizzard Sro yu satin alsin :))
 
Durum
En iyi cevaba gitmek için tıklayın >> En iyi mesaja git…
Yukarı Alt