AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
Bir çok insana telif gitmeye başladı. Privateleri kapatamasalar bile reklamlarını kesmeye yönelik çalışmalar mutlaka olur. Biz Youtube İçerik üretenlere bile gelebilir bu telif olayı (kendi adıma konuşuyorum) sonuçta iSRO yayını yapsam bile Private Server olan Royale ile anlaşmam var onun da videolarını paylaşıyorum yani yavaş yavaş kurallara uymayan herkes bu durumda etkilenecek. XXX isimli firma bu işte en çok nizah çıkartıp cingar çıkartan kişi olarak kendini gösterdi. Yaptığı şey hakkını korumak ama agresifce ve mağdur ayaklarına yatarak bu işi devam ettirmesi kendi zararına olur. Haklıysan zaten davanı kazanırsın ağlamaya gerek yok. Sanırım GG zamanla sistemi domine edecek eğer tutulur ve stabil oyun kurarlarsa ve devam ettirirlerse sistem kendiliğinden özüne dönecek...

Telif atarlar lakin youtube'da video'lara telif atmak gibi durum söz konusu olur mu bilmiyorum, bir çok yayıncıyı kendine karşı düşman edinmek yerine daha farklı yol izlenebilir.
Private'leri bitirmek adına tanıtım konuları vb şeylerin kaldırılması için yapılan ihtar'lar daha yapıcı olabilir.

Bu arada bu bilgiyi senin kanalından gördüm.
Yorumlarında senin hakkında eleştiriler mevcut onları da dikkate alabilirsin. Çoğu kişi yukarıda belirttiğin anlaşman olan sunucunun reklamını yapıp diğer privatelerini gömdüğün konusunda eleştiri yapmışlar.

Son düzenleme:
Telif atarlar lakin youtube'da video'lara telif atmak gibi durum söz konusu olur mu bilmiyorum, bir çok yayıncıyı kendine karşı düşman edinmek yerine daha farklı yol izlenebilir.
Private'leri bitirmek adına tanıtım konuları vb şeylerin kaldırılması için yapılan ihtar'lar daha yapıcı olabilir.

Bu arada bu bilgiyi senin kanalından gördüm.
Yorumlarında senin hakkında eleştiriler mevcut onları da dikkate alabilirsin. Çoğu kişi yukarıda belirttiğin anlaşman olan sunucunun reklamını yapıp diğer privatelerini gömdüğün konusunda eleştiri yapmışlar.
Ben aslında sadece anlaşmam olanı değil devamlılığı ve sürdürülebilirliği esas alan her sunucuyu takdir ediyorum. Gömdüklerim oyunu aç kapa yapıp insanları dolandıran el altından item gold silk satıp pay verenler sürekli serverları açıp kapatanlar. Piyasada adam akıllı uzun süre oyuncularına keyf yaşatan her oyunu desteklerim ama amaçları vurgunsa söverim de gömerimde bu şahsi fikirlerim. Onun dışındaki eleştirileri de değerlendiriyoruz kendi aramızda.

ExcI

37.5 Hours per Week
Web siteleri vb. oyun tanıtımları engellenir. Haliyle private server sahipleride zabıta görmüş seyyar satıcı gibi kaçıp başka başka web siteleri kuracak.
Gamegaminin her servera telif atmasınada gerek yok zaten toplasan bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar yüksek oyuncu sayısına sahip private server var.

Zaten korsan serverlarda oynamak biraz saçma olacak.
Tüm haklarını elinde bulunduran bir firma; oyun içeriği zengin ve yabancı kura indexlenmemiş bir server işletecek.

Son düzenleme:
AzteC'in Karşısındaki evde 'sigaramı' içiyorum. ≠
Takımı
Fenerbahce
Ben aslında sadece anlaşmam olanı değil devamlılığı ve sürdürülebilirliği esas alan her sunucuyu takdir ediyorum. Gömdüklerim oyunu aç kapa yapıp insanları dolandıran el altından item gold silk satıp pay verenler sürekli serverları açıp kapatanlar. Piyasada adam akıllı uzun süre oyuncularına keyf yaşatan her oyunu desteklerim ama amaçları vurgunsa söverim de gömerimde bu şahsi fikirlerim. Onun dışındaki eleştirileri de değerlendiriyoruz kendi aramızda.
Private Server'larda devamlılık söz konusu biraz kişiye göre değişiyor. Royale bilmiyorum araştırmadım tabi ki. Vaktin de bir tane youtuber'ın birisi sağlam diye sunucu açtı ilk kale savaşından sonra sunucu patladı, guildce başlamıştık oysa ki youtuber vur-kaç yapmaz diye falan ama belli bir yerde user kitlesi düştüğü zaman caydırma politikası ile geri kalanları da bıraktırma çabasına girerek sunucuyu bitiriyorlar. Olan milletin emeğine ve parasına oluyor.

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
Millet sabırsızlanmaya başladı kesin bir tarih vermeleri lazım eylül ayı geldi bu kadar beklediğimize değer inş...

ExcI

37.5 Hours per Week
Olay büyük orta doğu lisansınıda aldılar

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
proxy gerçekten engelli ise diğer ülkelerden giriş yapamazlar o zaman yoksa çok kalabalık olur...

Duzgun bi mBot tarzi bir sey cikarsa, biz de seve seve geliriz. Bir de rateler nasil olacak acaba. 1X de goz korkutuyor bu yastan sonra

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
Ücretli sbot , phbot çalışır kullanılır ama item gitme , char çalınması sorumluluk kabul etmiyolar ayrıca drop sistem olduğu zaman zevkli olur pay to win olmaz hem bekleyip göreceğiz...

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
gamegami.jpg
Burda da MENA(ODKA) diyor yani Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesini kapsıyor.
Bunlar eski.
İlk önce "Silkroad Online Resmi Türkiye ve Orta Doğu sunucuları" diye açıklama yaptılar sonra da bunu "Silkroad Online Resmi Türkiye sunucuları için (Türkçe ve Arapça dillerinde)" diye çevirdiler. Büyük ihtimal aralarında anlaşmazlık oldu, mena diye anlaştılar ilk, sonra joymax ben sana mena'yı vermedim, sadece Türkiye de Türkçe ve Arapça yayın yapabilirsin dedi.
Büyük ihtimal joymax serverlara TR dışında girişi de engeller.

Açıklamanın ilk hali;

gamegami.jpg

Sonradan aynı postu şu şekilde düzelttiler;
IMG_397E01D2321C-1.jpeg

Bununla beraber daha önce site başlıklarında Silkroad Online MENA yazıyordu onu da Türkiye diye değiştirmişler.

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
Diğer ülkelere giriş engelli ise o zaman Tayvan Sro gibi olacak anlaşıldı 8)

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
Silkroad Online Türkiye'den herkese merhaba,

Serüven yaklaşıyor... Macera yaklaşıyor... Heyecan yaklaşıyor ve en önemlisi savaş yaklaşıyor!

Kısacası Silkroad Online Türkiye efsanesi yaklaşıyor!

Heyecanınızı, sabırsızlığınızı ve merakınızı gayet iyi anlıyor ve aynı duyguları paylaşıyoruz. Sizlerle buluşacağımız günü iple çekiyoruz.

Sizler için harika bir oyun örgüsü oluşturmaya devam ediyor ve var olan bir hikayeyi size hitap edecek şekilde ilmek ilmek işliyoruz.

Resmi Türkiye Sunucularımızın açılışına artık çok kısa bir süre kaldı. Eylül ayı içerisinde kapalı beta sürecini başlatmayı, Ekim ayında ise Resmi açılışımızı yapmayı planlıyoruz.

Çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor, kesinleşen açılış tarihlerini çok yakında sizlerle paylaşacağız.

http://instagr.am/p/CEcNfZeB4ci/

Server
Feronia
Takımı
Fenerbahce
12- Token Sistemi Olacak mı?

Silkroad Online Türkiye sunucularında oyun örgüsüne karşı hikayeye uyum göstermeyeceğini düşündüğümüz Token sistemini Silkroad Online Türkiye sunucularımızdan tamamen kaldırdık.

Tıpkı ipek yoluna ilk çıktığınız günde olduğu gibi ilk seviyeden itibaren katlettiğiniz canavarlardan düşereceğiniz altınlar ile Tüccarlardan (Npc’lerden) zırh, silah ve iksir satın alabileceksiniz. Bu destanda gerçek kahramanların yer alacağı bilinciyle Token sistemini kaldırarak, maceraya biraz daha zorluk ve rekabet kattık.

Token sisteminin kaldırılmasından sonra ilk seviyeden itibaren altın düşmesi nedeni ile bu durumu suistimal edebilecek ve normal oyun seyrine uymayıp sadece altın kazanımı hedefleyen karakterlerden (Gold Botlardan) endişe edebileceğinizin farkındayız. Ancak ilk günden itibaren Silkroad Online Türkiye ekibinin tüm karakterleri yakından takip edeceğini, bu tarz uygunsuz davranışlar sergileyen karakterlere (Gold botlara) karşı her zaman cezai işlem uygulayacağımızı bilmenizi isteriz. Silkroad Online Türkiye sunucularında gold botlara müsaade etmeyeceğiz.

13- Magic POP İçeriğinde Hangi Eşyalar Yer Alacak?

Sizler için oyun hikayesini en ince detayıyla kaleme alıyoruz. Türkiye sunucularımızda Türk oyuncularımıza hitap edecek ve özlem duyulan bir sunucu yapılandırmasını sizlere sunacağımızı daha önce belirtmiştik.
Bu kapsamda eşya kazanım yollarından birisi olan Magic POP ile emek dengesini bozmak istemediğimizi belirtmek isteriz. Magic POP üzerinden özellikle son seviyeler için emek dengesini bozacak herhangi bir eşyanın yer almasını istemiyoruz. Bu bizim oyun ve oyuncu değerlerimiz ile örtüşmektedir. Bu kapsamda;

Magic POP’ta yer alan tüm son seviye eşyaları kaldırdık. Sadece oyunun başlangıcında keyifli ve gösterişli bir başlangıç yapmanızı sağlayabilecek ve oyunun ilerleyen zamanlarda oyun dengelerinde herhangi bir katkısı olmayacak düşük seviye Yıldız, Ay ve Güneş mührü eşyalar yer almaktadır.

Sizin için tüm detayları ince ince işleyerek, sizler için harika bir oyun hikayesi işlediğimizi bilmenizi isteriz.

http://instagr.am/p/CEpQJHdDkPr/

fxyl

Old School
Server
Seçiniz...
Takımı
Fenerbahce
Bu sonuncu haber çok sevindirici oldu eski sistem sevenler için :dance:

Yukarı Alt