- Takımı
- Fenerbahce
Bir çok insana telif gitmeye başladı. Privateleri kapatamasalar bile reklamlarını kesmeye yönelik çalışmalar mutlaka olur. Biz Youtube İçerik üretenlere bile gelebilir bu telif olayı (kendi adıma konuşuyorum) sonuçta iSRO yayını yapsam bile Private Server olan Royale ile anlaşmam var onun da videolarını paylaşıyorum yani yavaş yavaş kurallara uymayan herkes bu durumda etkilenecek. XXX isimli firma bu işte en çok nizah çıkartıp cingar çıkartan kişi olarak kendini gösterdi. Yaptığı şey hakkını korumak ama agresifce ve mağdur ayaklarına yatarak bu işi devam ettirmesi kendi zararına olur. Haklıysan zaten davanı kazanırsın ağlamaya gerek yok. Sanırım GG zamanla sistemi domine edecek eğer tutulur ve stabil oyun kurarlarsa ve devam ettirirlerse sistem kendiliğinden özüne dönecek...
Telif atarlar lakin youtube'da video'lara telif atmak gibi durum söz konusu olur mu bilmiyorum, bir çok yayıncıyı kendine karşı düşman edinmek yerine daha farklı yol izlenebilir.
Private'leri bitirmek adına tanıtım konuları vb şeylerin kaldırılması için yapılan ihtar'lar daha yapıcı olabilir.
Bu arada bu bilgiyi senin kanalından gördüm.
Yorumlarında senin hakkında eleştiriler mevcut onları da dikkate alabilirsin. Çoğu kişi yukarıda belirttiğin anlaşman olan sunucunun reklamını yapıp diğer privatelerini gömdüğün konusunda eleştiri yapmışlar.
Son düzenleme: