Herkese selam. Geçenlerde sıfır araç önerileriniz adı altında bir başlık açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Bazı değişiklikler oldu, ikinci el almam icab ediyor an itibariyle. Son zamanlarda kendim de bayağı araştırıyorum. 5 Senedir aile aracımız olan VW Jetta 1.6 TDi Triptonic kullanıyorum. Dizel araçların bakımları biraz ağır oluyor, motoru yoruyor ve özellikle otomatik vites araç şanzumanları belli bir süre sonra kronik sorunlar göstermeye başlıyor. (en azından insanlar böyle söylüyor, 5 senedir sıfır olarak aldığımız araçta herhangi bir problem görmedim ufaktan geri kaçırmaları dışında.)
Şimdi araştırmalarım sonucunda Benzinli araçların bakımlarının daha kolay olduğu, daha az baş ağrıttığını duyuyorum. Sizlere de sormak istedim.
2. El araç olarak fiyat limitim 40-42 lira civarı. Bu fiyatlara sahibinden'den baktığım kadarıyla en eli yüzü düzgün diri duran Megane 2 grubu görünüyor. Sizlerin tavsiyelerini de duymak isterim.
Vakit ayırıp değerli yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkür ederim
Şimdi araştırmalarım sonucunda Benzinli araçların bakımlarının daha kolay olduğu, daha az baş ağrıttığını duyuyorum. Sizlere de sormak istedim.
2. El araç olarak fiyat limitim 40-42 lira civarı. Bu fiyatlara sahibinden'den baktığım kadarıyla en eli yüzü düzgün diri duran Megane 2 grubu görünüyor. Sizlerin tavsiyelerini de duymak isterim.
Vakit ayırıp değerli yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkür ederim