sadece launch client,start bot,hide client,exit stall,stop bot,go client bölümleri var.İngilizcem var Allah'a şükür de yapılan deisiklikleri kaydedecek bi komut yok göremedimjoker54 demiş ki:Dili türkçeye çevir ve sağ alt tarafa iyi bak
Emin ol ingilizcem iyijoker54 demiş ki:Save setting ingilizcen varsa yapa bilirsin basit işlem?
Hotmailine onay gelecekte buyuk ihtimal gelmez , hotmailin serverlarinda sorun var. Baska maille dene , gmail gibi. Mail gelecek linke tiklayacaksin sadece.beyler ben nasıl hotmaili onaylıyacam bılmıyorum lutfen yardım edın phbot u bılıyorum kullan masını hem de oyuna gırıyorum faıled hata verıyor neden lutfen cevap verın
Beyler bu 2 client sorununa çözüm bulan yok mu 2 client açılıyor anlamsız yereselam bende yeni aldım ph bot ayarları yaptım ama clienti gösterdikten sonra bot 2 client açıyor disconnet yazıyor yardım lütfen
isroda oynuyorsan birisi craptrap için açılıyor. siteden paralı craptrap alırsan açılmazBeyler bu 2 client sorununa çözüm bulan yok mu 2 client açılıyor anlamsız yere
Aldım craptrap hala açılıyor ikincisi değişen hiç bir şey olmadıisroda oynuyorsan birisi craptrap için açılıyor. siteden paralı craptrap alırsan açılmaz
tamamdır böyle yapınca düzeldi teşekkürler