![]() |
Orjinaldir , izin vermezler satmasına.Bu arada trendyol'daki parfümler çakma mı yoksa orjinal mi ?
Milyonda bir olsa da var , chuck sarah ileHiç sevişme sahnesi yoktu chuckta
Helal olsun . Sen taşı sıksan suyunu çıkartırsın . Taş gibisin taşcıBir sürü oyun oynadım ama nedendir bilmiyorum cod 4 mw'de bu bölüme gelince ayrı bir geriliyorum.Sıkıntıdan buna sardım yakında işe başlayınca gecenin bir vakti böyle işsizlikler yapmayı özleyeceğim.
![]()
Hiç duymadımHiç udemy'den kurs alıp izleyen varmı ?
Bir ara indirim vardı, sonra etik hacker olma kursu satın aldım da daha izlemedim, heçkır olma hedeflerindeyim feysbuk patlatsam yeterHiç duymadım![]()
DencırısBir ara indirim vardı, sonra etik hacker olma kursu satın aldım da daha izlemedim, heçkır olma hedeflerindeyim feysbuk patlatsam yeter![]()
Her kursa para veren, facebooku hackleseydiBir ara indirim vardı, sonra etik hacker olma kursu satın aldım da daha izlemedim, heçkır olma hedeflerindeyim feysbuk patlatsam yeter![]()
kursun içerikleri, amaç zaten bir hacklik değil de temel bilgi öğrenmek gibi bir şeyHer kursa para veren, facebooku hackleseydi![]()
Paketi kontrol ettim bu bilgiler karşısında 30 lira pek pahalı bir ücret olarak gözükmüyor.kursun içerikleri, amaç zaten bir hacklik değil de temel bilgi öğrenmek gibi bir şey
- VPN & DNS
- Dark Web
- Kali Linux Kullanımı
- Kablosuz Ağ Saldırı ve Önlemleri
- Ortadaki Adam Saldırı ve Önlemleri
- Ekran Görüntülerini Ele Geçirmek
- Beef Kullanımı
- Wireshark Analizi
- Metasploit Kullanımı
- Maltego Kullanımı
- Sosyal Mühendislik
- Trojanlar