![]() |
Aynen bunu bi ara konuşalımRansta yarın bi sv açıp vurgun yapacak gözü açıldı ajsdhajkshdjkasd
Daha da fazlası var canım benimSilkroad serverından 300bin lira kazancı mı var![]()
Problem sizden kaynaklanıyor özel mesaj gönderdim bakarsanız yardımcı olayımOlmamiş dostum
Proxy gibi düşünebilirsiniz.bu injectorün çalışma mantığı ne neye göre çalışıyor
Hayır elbette guardı engellemez, Guard'a forward ediyor zaten sizin düzenlediğiniz veya düzenlemediğiniz tüm paketleri.peki bu guardı tamamen mi engelliyor mesela phbot çalışır mı
Fixlemelik bir durum yok, sürekli değiştirir durur bende kırar dururum bu böyle devam eder. Birşey fixlediği yok yani aklı sıra daha iyisini yaptığını sanıyor o Erkan sünepesisuan bu yaptığını fixleyebilir mi yani crack ini
Özel mesaj ile bilgilendirdim duruma ilişkinhocam pc ban atıyor sonrasında ondan kurtulmak için ne yapıcaz
Bir şey yapmana gerek yok, zaten 1-2 hafta sonra kendiliğinden biter... Götüreceğini götürmüştür zaten eleman ^^Şunu da belirteyim, ne kadar debelenirsen debelen, ne kadar değiştirirsen değiştir, bu oyunun sonunu ben getiricem.
Amaç birazda şu bu karaktersizin aslında ne kadar mesnetsiz ve gereksiz işler ortaya koyduğunu göstermek, o kadar kalitesiz ki paçadan akıyor. Gerçi "Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az"Bir şey yapmana gerek yok, zaten 1-2 hafta sonra kendiliğinden biter... Götüreceğini götürmüştür zaten eleman ^^