![]() |
Ethereum pek bilinmiyor ve riskli gibi geldi bana. Hayirlisi diyelim.1 ay önce biz de arkadaşlarla konuşuyorduk girelim girmeyelim mi diye
velhasıl 3 gün önce cüz'i bir para ile ethereum'a girdim. Onun daha istikrarlı bir yükseliş göstereceğini düşünüyorum. Ama bitcoinin de durgunlaşacağını sanmıyorum. Artmaya devam
Ethereum'un teknolojisi biraz daha farklı hocam diğer karaborsa coinler ile karşılaştırılmamalı.Ethereum pek bilinmiyor ve riskli gibi geldi bana. Hayirlisi diyelim.
Hep boyle tereddutler icinde oldugumdan kaybediyorum...
Edit : ethereumu nereden satin aldin ?
147'ye düştü , bitcoinde çok hızlı bir şekilde düşüyor , millet paraları çekmeye başladı herhalde.Dün buraya konu açarken $150 dolaylarındaydı. Bugün 200$ gördü şu an 190$
Ben GTA da bile borsaya girmedim sen düşünGTA'da bile borsa girdiğimde batıyordum.
Tekrar $200147'ye düştü , bitcoinde çok hızlı bir şekilde düşüyor , millet paraları çekmeye başladı herhalde.
Cex.io ben bakiye yukledim biraz daha dusmesini bekliyorum. 2 gun once 145 dolardi...Nasıl alınır? bir bilgisi olan varmı? fiyat düşmüşken alayım diyorum.
![]()
Hacim dakikalik degisiyor fiyatlar o yuzden beni beklersen kacirirsin fiyat artabilir. Dusuk gordugun anda koyman lazim. 150-160 civari girmeyi dusunuyorum ama bakalim.@Chorus
Çekim yapacağın zaman bana bi mesaj atabilir misin abi? bu aralar yoğunum bende çekmeyi düşünüyorum hesap açtım sadece yatırma işlemi kaldı![]()
Ethereum 50 , bitcoin 600 dustu. Su an girmek icin iyi bir zaman olabilir.@Chorus
Çekim yapacağın zaman bana bi mesaj atabilir misin abi? bu aralar yoğunum bende çekmeyi düşünüyorum hesap açtım sadece yatırma işlemi kaldı![]()