Kayıt
23 Aralık 2013
Mesajlar
339
Beğeniler
3
fizy’den canlı yayınlanan konserler tüm Türkiye’yi coşturdu



Turkcell, fizy’nin geri dönüşünü kutlamak için Türkiye’nin en teknolojik konserlerinden birine imza attı. İstanbul’da Murat Boz’un, Ankara’da MODEL’in, İzmir’de de Mustafa Sandal’ın eş zamanlı sahne aldığı konserler Türkiye’nin dört bir yanında fizy’den canlı izlendi. Sanatçılar Turkcell’in 4.5G teknolojisi ile birbirine bağlanarak en güzel şarkılarını söylediler.


Turkcell sahip olduğu güçlü 4.5G teknolojisiyle Türkiye’nin en teknolojik konserlerinden birine imza atarak fizy’nin geri dönüşünü kutladı. 29 Mayıs Pazar günü eş zamanlı gerçekleştirilen konserlerde İstanbul Maslak Arena’da Murat Boz, Ankara Jolly Joker’de MODEL, İzmir Bornova Event Hall’da Mustafa Sandal sahne aldı.


Murat Boz, Turkcell’in 4.5G hızıyla Mustafa Sandal ve MODEL konserlerine bağlandı

Turkcell’in 4.5G hızı ile birbirlerine bağlanan Murat Boz, Mustafa Sandal ve MODEL, fizy’nin dönüşünü kutladı. Dinleyiciler 4.5G hızındaki bağlantı sayesinde karşılaştıkları görsel şölenle büyük coşku yaşadı. Konser alanlarındaki seyirciler, diğer sanatçıların da birer şarkısını 4.5G hızıyla dinleme şansı yakalarken diğer sanatçıların da canlı performanslarının tamamını kurulan özel ekranlardan izledi.


Yüz binlerce kişi fizy’den canlı izledi

Aynı anda 3 şehirde gerçekleşen konserleri fizy’den yüz binlerce kişi canlı izledi. Üstelik Turkcell’liler konseri izlerken mobil internet paketlerinin kotasından da harcamadı. 360 derece kayıt sistemi ile kaydedilen konserler sanal gerçeklik (virtual reality) teknolojisi ile fizy üzerinden izlenebilecek. Baştan sona tüm konserlerin kayıtları, konser öncesi görüntüleri de fizy’nin özel içerikleri arasında yer alacak.
 

ruro

るろうに
Kayıt
20 Kasım 2015
Mesajlar
221
Beğeniler
34
Şehir
KOCAELI
Takımı
Besiktas
hee çok hızlı hepsi baksana onlar ölçüyor hız uçuyor vatandaş ölçüyor sürüngen mod activated :D
 
Yukarı Alt