Burada senin, doğruca her şeyi yaptığın onay, Yugi'nin, kaosu tutkunun, öğretmeleri izlediği intikamın ve yavru kangurunun olduğu kaderin, Kaiba'nın olduğu Yugi'ye oh güç sağladığı ve emin olduğun için bütün için savegame kartlardır, sen başla şikayet eden olmadan önce.
1. Uygula bütün kartlar. Yavru kanguru olan reg. Bu kadar, en önemlisi dosyadır, ve çoğunlukla, diğerde savegames unutulur. Ben, benim Yugi'nin, kaosa oh güç sağladığı dirsimi değiştirdim, bundan dolayı (Ortak tutku olan dir ve yavru kanguru) sen onlara senin dirsini değiştirmek için ol zorunda. Senin, dizinlere exactlyı yazdığına emin ol, ( Onları kopyalamak için daha iyidir, ) başka türlü çalışmayacak. İçin herkes, benim, somu yazdığım kayıtı çalışmanın, bunun sonunu readmeye nasılda yardım ettiğini kimle bilmez.
2. Sistemi kopyala.
(C: Oh \Programme\Yu-Amerikalı asker! Kaosa ortak güç sağla) ortak3 senin kaosun dir olduğu gücünün olduğu Yugi'nin olduğu dat. Güverteyi kopyala.
(C: Oh \Programme\Yu-Amerikalı asker! Kaosu kader olan YUGI'a güç sağla)4 dirin olduğu kaderin olduğu senin Yuginin olduğu Yugi'nin olduğu ydc. Sistemi kopyala.
5 dirin olduğu Kaiba'nın olduğu senin ortağadan dat. Güverteyi kopyala.
(C: Oh \Programme\Yu-Amerikalı asker! Kaosu intikam olan KAIBA'a güç sağla)6 dirin olduğu intikamın olduğu senin kaibanın olduğu kaibanın olduğu ydc. Sistemi kopyala. Dirin olduğu senin ortağa tutkunun olduğu yavru kangurunun olduğu dat, ( İçin geçen sefer; )
7. Güverteyi kopyala.
Dir'in olduğu tutkunun olduğu senin yavru kangurunun olduğu yavru kangurunun olduğu ydc, ( oh C: ! Kaosu 'in/ tutku olan yavru kanguruya güç sağlaın olduğu sorucunun olduğu \Programme\Yu Amerikalı'nın olduğu, )8. Oyuna başla, ve eğlen.
Eğer herhangi bir için sebepse, savegame çalışmaz, alljoeykaibayugiyi kopyalamayı deneme.
Tutkunun olduğu dirin olduğu yavru kangurunun olduğu ve ona yavru kanguruyu ithal ettiği senin ortağadan ydc olduğu:
Tamam ben, için bu özel ders kendisiyle asla, kayıtı çalışmayan herkesi yaptım.
Kayıt, başlatmanın, regeditin onayladığına bahşiş vererek başlangıca menüyü yönettiği açılabilir, o zaman sen, 5'e bizim için dizinler, hkey 'classes 'root'u görebilirsin, hkey 'current 'user, hkey 'local 'machine, tek hkey 'users ve hkey 'current 'config hkey 'current 'machine, ilginçtir. Onu aç, ve o zaman yazılım ve konami.
Kendisi için oh yuginin kurtarıldığı bilgilerin olduğu instalolun ve oyunun olduğu thats.
İçin anahtarlar dizinler, oh altında hkey 'local 'machine>software>konami>Yugi bulunabilir!
Chaos>system değiştir ortak solla onu tıklarken tarafından anahtarın iki kat fare iliklediği ve senin ortağa o diri değiştirdiği dire güç sağla, ( oh yugiyi yerleştirdiğin bağlı olmayı değişebilir olan Yukarısında için llok standart dir, kendisinde senin, ) sen, seni yaptıktan sonra, oh InstallDirJ'e senin Yugini değiştirmek dir olan tutkunun olduğu yavru kangurunun olduğuna ihtiyaç duy. Yukarıdaki gibi yapar mı.
O zaman sen, kayıtı basitçe bırakabilirsin, yalnız kurtarır.
Benim yardım edebildiğimi um, biraz ve, benim İngilizcemi lütfen affet, hala im okul olan: (, ((