Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kayıt
26 Ocak 2008
Mesajlar
111
Beğeniler
0
Bildiginiz gibi extraloob sagolsun erinmemiş bizim için caba vermiş cilentles yapmış. Bunun bir üst modeli 30 cilentli sinide para ile satıyo haklarıdır emek vermişler satacaklar tabiki. Ama alacak arkadaşlara bir iki ufak tafsiyede bulunacam ona göre alsınlar. Bugün bi deneyeyim dedim 3 tane ezik çar açtım kassınlar die. götürdüm koydum yerine açtım 1 dk geçmedi atmaya başladı bi onu atıyo bi bunu atıyo giriyorum çıkıyorum giriyorum çıkıyorum. 5 dk içinde 20 kere girdim çıktım resmen deli olacam. SÜrekli hata veriyo pat kapamnıyo pat kapanıyo.
bu masa üstüm.- Resim Silinmiş.

sonra olur dedim neyse geçer dedim yok olacak gibi deil bi taraftan açıyom diger taraftan kapanıyo. Sonra bide script var sürekli takılıyo. Kasma yerinde deilse yada sehirde townun yanında deilse arada bi yerdeyse script çalışmıyo. ille ışınlanma yerinden başlayacak oraya ulaşmaya çalışıyo gidemiyo takılıyo. İyice sinirlendim kapadım ( tabi bu arada reset atıp bir kaç deneme daha yaptım ama yok olmuyo) Sonra msn açam dedim açılmıyo reset le felan yok hata veriyo msnde gitti. Şimdi birazdan format çakacam.

Buna para vermeyi düşünen arkadaşlar bi daha düşünsün ben ce yolun başında bu program hala ilerlemesi gerekiyor. Özellikle hata verip kapanması ve takılması. He takılmayan script var dersenizki oda takılacak. Şöyleki botu attınız potu felan aldı yolda gidiyo dc yedi. Geri girdiniz start bot derseniz direk gitmeye çalışacak takılacak. Walk script derseniz sehirde ilk çıktıgı noktaya gitmeye çalışacak ve tabiki takılacak.
- Resim Silinmiş.

ben 3 tane ile ugraşamadım siz 30 tane ile nası ugraşacaksınıız ^^ alan arkadaşlara başarılar Ben format atacagım :(. :evil:
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
25 Aralık 2007
Mesajlar
164
Beğeniler
0
Şehir
Antalya/Merkez
doğru bi problem war bende kurdum ama 5-10 dk kastıktan sonra ya oyundan ayıyo yada olduğu yerde bekliyordu karakterler neden bilmiyorum ama programın açıkları var daha giderilmesi lazım..
 
Kayıt
22 Mayıs 2007
Mesajlar
5.015
Beğeniler
0
hy benim zeki dostum...

Okumadın galiba:

3 char açamıyorsunuz, 2 +1 char açıyorsunuz. Eğer 3 tane açarsanız teki kapanır...

2 tane le test et, programda hata varmı gör. :D

Hacım birde oku yav. Oraya kocaman yazdım eğer 3 tane açarsanız 30 dakika sonra herhangibiri reklam vererekten kapanır diye.
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt