Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kayıt
2 Mayıs 2008
Mesajlar
405
Beğeniler
0
Şehir
İzmir
Bilmiyorum belki herkez biliyodur, ama forumda araştırmalar yaptım ve genellikle herkez bir program vererek anlatmış bu durumu.Bende programsız anlatmak istedim kendimin kullandığı yolla.

1.Arkadaşlar ilk önce çalışan bir loader imizin bulunması şart !! İlk önce normal srobottan ilk charımızı acıyoruz.(bu genellikle bende kasılacak char oluyor)
2. Sonra oyuna girdikten sonra home basıyoruz ve srobotun aktif olduğunu anlıyoruz.Ardından loader imizi açıyoruz ve gorev cubugunda sroclient gozukur gozukmez ona tıklıyoruz ve logın olma ekranı gelene kadar hiçbir yere basmıyoruz.(bazen 2.char açılırken sitelerde dolaştıgımızda falan bot gelmiyor)
3. Hemen Ardından ıd pw yazıp oyuna giriyoruz ve home bastığımızda Srobot un geldiğini goruceksiniz ve Auto Traning inde açık olduğunu görüceksiniz


Yararım olduysa Ne mutlu bana !!
 
Kayıt
15 Nisan 2007
Mesajlar
329
Beğeniler
0
ilk önce isrobotun parmağını açın sonra loaderla istediğiniz kadar client açın ve son olarak bi tane de bota bırakmak istediğiniz char için client açın kısacası bot sadece son açılan clienti tanır diğerleri ile botsuz olarak istediğinizi yapın
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt