Kayıt
10 Aralık 2007
Mesajlar
2.979
Beğeniler
0
Şehir
Çanakkale
- Resim Silinmiş.

2001’de kurduğu home studiosu “Olympos” ile sayısız isimlerle çalışan, 2005’te katıldığı “Miller Music Factory”de birincilik elde etmesinin yanı sıra şu ana kadar çıkardığı 15 yeraltı albümle gündemden neredeyse hiç düşmeyen Pit10, ilk bandrollü albümü “En Sevilen Nefret Edilen Adam” ile müzik marketlerdeki raflarda yerini alıyor.
Pit10, Yaşar Plak etiketiyle çıkaracağı ilk bandrollü albümünü, 1 yıl gibi bir sürede sahibi olduğu “Olympos Production”da hazırladı. Albümde 1’i remix olmak üzere 12 parça yer alıyor. Albümün altyapılarında Olympos Production’dan Taner Boğa ve Pesky Secret, Peak Production’dan Can Kazaz ve Life and Death Productions’tan (Finlandiya) Menace 99 yer alıyor. Düetlerde ise Zeynep Sağdaş, Deniz Gürzumar ve Beta isimleri var.
Tüm mixleri Pit10’a ait olan albümün masteringi Stüdyo Marşandiz’de Ahmet Karaduman tarafından yapıldı. Albümün çıkış parçası olarak belirlenen “Beni Buradan Çıkarın”a Kubilay Kasap tarafından bir video klip çekildi. Fotoğraflar Serkan Eldeleklioğlu’na, kapak tasarımı ise Turbo’ya ait.
Albümü tüm müzik marketlerden temin edebilirsiniz. Keyifli dinlemeler....
- Resim Silinmiş.

 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
21 Ağustos 2007
Mesajlar
1.394
Beğeniler
0
Şehir
Defolu caddelerde dolaşıyorum azizim
Güzel bir albümdü şuan bandrollü olarak çıkan albümler arasında iyi bir konumda ancak gerek pit10 un ilk bandrollü albümü olması gerekse patronun yeraltından yeryüzüne albümünde her yeri sallamasıdnan dolayı albüm pek tutmadı ama türkiyede rap piyasasının kaderi bu inşallah pit10u konserlerde görebiliriz orda çok daha başarılı bir performans izleyeceğimizden eminim
 
Yukarı Alt