Kayıt
26 Temmuz 2012
Mesajlar
5.245
Beğeniler
1.410
Şehir
Konak,İzmir
R6-5.png


FBI_SWAT_Operators.png

SWAT (Amerikan Özel Kuvvetleri)
”SWAT Amerikan eyaletlerinde teşkilatlanan seçkin bir milis taktik birimidir. Düzenli bir eğitim ile yüksek riskli işlemleri gerçekleştirmek için eğitilmiştir.”

THERMITE (Saldırı)

275px-Thermite.png

Operatör Özellikleri ; Çelik barikatlarla güçlendirilmiş duvarları bile yıkabilen,patlatan bir patlayıcı kullanmaktadır.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

ASH (Saldırı)

275px-Ash.png

Operatör Özellikleri ; Barikatları ve kırılan duvarları uzaktan patlatan bir çeşit bomba atar silahına sahiptir.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

CASTLE (Savunma)

275px-Castle.png

Operatör Özellikleri ; Kapılara ve camlara kurşun geçirmez barikatlar kurar.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

PULSE (Savunma)

275px-Pulse.png

Operatör Özellikleri ; Duvarların ardından yaklaşan düşmanın kalp atışlarını tespit eden bir cihaz kullanır ve kolayca tespit edip avlar.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

2018-08-18.png

SAS (İngiliz Özel Kuvvetleri)
”Special Air Service (SAS) Birleşik Krallık Ordusu’na bağlı, ülke dışında görev yapan özel birliktir. İkinci Dünya Savaşı, Malaya Tehlikesi, Endonezya-Malezya çatışmaları, Kuzey İrlanda Sorunu, Falkland Savaşı, Irak Savaşı ve Afganistan Savaşı’nda görev yapmışlardır. Ayrıca keskin nişancı ekibi vardır ve bu ekip gizli saldırılarıyla ünlüdür.”

THATCHER (Saldırı)

275px-Thatcher.png

Operatör Özellikleri ; Thatcher EMP Bombasını atarsa, 7 metrelik yarıçap içindeki tüm elektronik cihazlar derhal imha edebilir buna C4 patlayıcılar dahildir. Bu cihaz zemin, duvar veya tavanlarla sınırlı değildir ve bu nedenle 7m'lik bir alana düşen herhangi bir cihazı imha edebilir.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

SLEDGE (Saldırı)
275px-Sledge.png

Operatör Özellikleri ; Sledge'ın kırıcı çekici, hızlı bir şekilde yıkılabilir duvarlar, zeminler ve barikatlardan geçebilmek için kullanılabilir.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

MUTE (Savunma)
275px-Mute.png

Operatör Özellikleri ; Mute bir çeşit sinyal kesici cihaza sahiptir, bu cihaz 4,5m karelik alana giren bütün dronların sinyalini keser.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

SMOKE (Savunma)
aasdadaw.png.png

Operatör Özellikleri ; Kurulu ve istenildiği zaman ateşlenebilen gaz bombasına sahiptir, gaza maruz kalan düşmana ciddi zarar verir, uzun süre maruz kalmalarda düşman etkisiz hale gelir.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

df16f21e85f63d10f0379e36c07fccf8.png

GSG-9 (Alman Özel Kuvvetleri)
”GSG 9 (Grenzschutzgruppe 9 der Bundespolizei) Almanya federal polisinin (Bundespolizei), terörle mücadele ve özel operasyon birimidir. 1972 Münih Olimpiyatları Katliamı’ndan iki ay sonra kurulmuştur.”

BLITZ (Saldırı)
275px-Blitz.png

Operatör Özellikleri ; Blitz özel bir kalkana sahiptir, kalkanın ön kısmı flash ampulleri ile donatılmıştır, düşmanı ile karşı karşıya geldiğinde flash etkisi özelliğini kullanarak rakibin kontrolünü etkisiz hale getirir ve kolayca avlar.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

I.Q (Saldırı)
275px-IQ.png

Operatör Özellikleri ; Elektronik dedektör ile elektronik cihazların yerini bulunduğu alanda tespit ederek kolayca etkisiz hale getirir.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

BANDIT (Savunma)
275px-Bandit.png

Operatör Özellikleri ; Shock Wire aygıtı kullanır, çelik duvarları ve telleri elektirik düzeneği kurarak düşmanlara hafif oranlarda zararlar verir. Dronların elektrikli tellere teması ile imha olduklarını unutmalayım.
Operatör Videosu ;

:ayrac:


Jäger (Savunma)
275px-Jäger.png

Operatör Özellikleri ; ADS-MK4 “Magpie” Otomatik Savunma Sistemi, güçlendirilmiş bir savunmanın ayrılmaz bir parçasıdır. Görüş alanında kullanılan el bombalarını etkisiz hale getirme kabiliyetine sahiptir.
Operatör Videosu ;


tom_clancys_rainbow_six_siege_spetsnaz-1920x1200.png

SPETSNAZ (Rus Özel Kuvvetleri)
”Rus ordusu tarafından barış ve savaş zamanında keşif ve özel görevleri gerçekleştirmesi için kurulmuştur. Ekipmanları sıradan piyadelerden çok üstündür.”

GLAZ (Saldırı)
275px-Glaz.png

Operatör Özellikleri ; Uzun menzilden düşmanını termal görüşlü dürbünü ile kolayca avlayabilir, Sis bombası varken dahi düşmanlarını termal görüşlü dürbünü ile görüntüleyip etkisiz hale getirir.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

FUZE (Saldırı)
275px-Fuze.png

Operatör Özellikleri ; Cluster Charge, duvarın diğer tarafındaki odaya 5 küçük el bombası fırlatılacak olan benzersiz bir cihazdır. Bu el bombaları, küçük boyutlarından dolayı standart bombalardan daha az öldürücüdür, ancak patlama yarıçapı içinde yakalanan düşmanlara ölümcül hasar verir.
Operatör Videosu ;

:ayrac:
TACHANKA (Savunma)
Operatör Özellikleri ; Tachanka, yüksek kapasiteli bir dergisi olan RP-46 yangınları standart ateşli silahlara göre daha fazla hasar veren bir tripod üzerine monte edilmiş hafif bir makineli tüfek olan RP-46 Degtyaryov'u kullanır, fakat RP-46 Terk ederse herhangi bir düşman silahını kullanabilir.
Operatör Videosu ;
:ayrac:
KAPKAN (Savunma)
275px-Kapkan.png

Operatör Özellikleri ; Bubi tuzaklarını kapı girişlerine kurarak düşmana büyük hasar verir.
Operatör Videosu ;

maxresdefault.png

GIGN (Fransız Özel Kuvvetleri)
”Fransız Ulusal Jandarması’nın terörle mücadele ve özel operasyon birimidir. 1972 Münih Olimpiyatları Katliamı’ndan sonra 1974 yılında kurulmuştur. Başlıca görevleri terörle mücadele, rehine kurtarma, ulusal tehditleri gözetmek, hükümet yetkililerinin korunmak ve organize suç ile mücadele etmektir.”

MONTAGNE (Saldırı)
275px-Montagne.png

Operatör Özellikleri ; Balistik kalkanını baştan aşağı ve aynı zamanda arkasındakileri kapsayacak şekilde genişletmek mümkün, bir saldırı sırasında göz önünde bulundurulması gereken bir güçtür.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

TWITCH (Saldırı)
275px-Twitch.png

Operatör Özellikleri ; Özel bir şok drona sahiptir, düşmanlarına hafif zararlar verebilir, ayrıca dikkat dağıtmakta güçlü bir etkendir.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

ROOK (Savunma)
Rook_Portrait.png

Operatör Özellikleri ; Takım arkadaşlarına zırh almaları için bir çanta bırakmaktadır.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

DOC (Savunma)
275px-Doc.png

Operatör Özellikleri ; Savunma operatörlerinin olmazsa olmazıdır, bir çeşit iğne ile takım arkadaşlarına hp artışı verebilir ayrıca etkisiz kalmadan önce kendine ve takım arkadaşlarına iğne yaparak yeniden canlanma özelliğine sahiptir.
Operatör Videosu ;


maxresdefault.png

JTF-2 (Kanada Özel Kuvvetleri)
”Joint Task Force 2 ( JTF2 ) terörle mücadele operasyonları ile görevli Kanada Kuvvetleri, 1993 yılında kurulmuştur.”

BUCK (Saldırı)

Buck_(No_Background)_Portrait.png

Operatör Özellikleri ; Birincil tüfeğine bağlı bir av tüfeği olan Skeleton Key'e (SK 4-12) sahiptir . Bu av tüfeği iki şekilde kullanılabilir.
Operatör Videosu ;
:ayrac:


FROST (Savunma)
Frost_(No_Background).png

Operatör Özellikleri ; Karşılama Kapanları, Tacther'in EMP'si veya IQ'su tarafından tespit edilemez ancak silahlarla imha edilebilir. Eğer bir düşman tuzağa düşerse, yaralanacak ve bir takım arkadaşı tarafından iyileşmek zorunda kalacak, aksi takdirde ölüme gideceklerdir.
Operatör Videosu ;
[


Rainbow-Six-Siege-Dust-Line-Update.png

Navy SEALs (Amerikan Özel Kuvvetleri)
”ABD Donanması’nın özel kuvvetleridir. İsimlerindeki SEAL kelimesinin anlamı Sea=deniz,Air=hava ve Land=yer anlamına gelir. Bu özel kuvvet birimi konvansiyonel olmayan savaş,anti-terörizm,direkt saldırı ve özel keşif görevlerinde kullanılır. Birçok ülkede bahriye komandoları olarak bilinir.”


BLACKBEARD (Saldırı)
operator_blackbeard.png

Operatör Özellikleri ; Birincil silahın üstüne kurşun geçirmez cam plaka yerleştirir, alınan hasarı yarı yarıya düşürür.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

Valkyrie (Savunma)
R6-operators-v.png

Operatör Özellikleri ; 3. Göz kameralara sahiptir, kameralar 180 derece açıya sahiptir.
Operatör Videosu ;

BOPE_Operators_(Skull_Rain_Headgear).png

BOPE (Brezilya Özel Kuvvetleri)
”Açılımı batalhão de operações especiais olan brezilya’da Rio de Janeiro Devlet Askeri Polis özel bir polis birimi . Sık gerçekleşen gecekondu mahalleri baskınları nedeniyle kent çatışmalarında en deneyimli polis güçlerindedir. Bope birlikleri devamlı olarak diken üstünde çalışır ve sürekli olarak da kayıp verirler. bu nedenle de favela baskınlarında bope tarafından tutuklanan az insan sapasağlam hapishane yolunu tutmaktadır.”

Capitão (Saldırı)
Capitao_Portrait.png

Operatör Özellikleri ; Yanıcı oklara sahiptir, yanıcı okla vurulan düşman sürekli hp düşüşü yaşar.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

Caveira (Savunma)
Caveira_Portrait.png

Operatör Özellikleri ; Düşürdüğü düşmanı ölmeden önce sorgular ve düşman takımın yerini belirler, özel yeteneğini aktif ettikten sonra hızlı koşmalar da dahi ses çıkarmaz.
Operatör Videosu ;

3640.png

Special Assault Team – S.A.T (Japon Özel Kuvvetleri)

Japon Ulusal Polis Ajansı altında terörle mücadele birimidir. 1996 yılında kurulan bu özel birim o zamandan beridir birçok operasyon gerçekletirdi.

Hibana (Saldırı)
Hibana_Portrait.png

Operatör Özellikleri ; Güçlendirilmiş duvarlar dahil diğer kırılan kapılar ve barikatları uzaktan fırlatılan bir çeşit yanıcı palet türü patlayıcı kullanır.
Operatör Videosu ;
:ayrac:

Echo (Savunma)
294px-Echo_R6S.png

Operatör Özellikleri ; 2 adet konumlandırılan, baş dönmesi ve şok etkisi yaratan drona sahiptir.
Operatör Videosu ;


R6Siege-GEO.png

Grupo Especial de Operaciones – National Police Corps (İspanyol Özel Kuvvetleri)
– G.E.O –
İspanya’nın Demokratik bir hükümete geçişi sırasında artmakta olan terör tehdidine karşı 1977 yılında kurulan bu özel birlik VIP korumalığı ve terör ile mücadelede hizmet vermektedir.



Jackal (Saldırı)
1118907162_preview_R6_Velvet_Jackal.png

Operatör Özellikleri ; Düşmanın ayak izleri ve seslerini takip eden bir çeşit gözlük kullanır.
Operatör Videosu ;

:ayrac:

Mira (Savunma)
Mira_Portrait.png

Operatör Özellikleri ; Duvarlara tek yönlü camlar yerleştirir, bu camlar kurulduğu taraftan izlenilebilir ve karşıdan siyah görünür, gaz haznesi patlatılır ise cam işlevi kalmaz.
Operatör Videosu ;

Konu güncellenecektir.
 

Dosyalar

Yukarı Alt