Kayıt
10 Nisan 2007
Mesajlar
7.172
Beğeniler
0
Şehir
Paralel evren
İngiltere'de eski bir okul binasının kısmi yıkım işinde çalışan bir inşaat işçisi, inşaat alanında çektiği fotoğraflara daha sonra dönüp baktığında gözlerine inanamadı.



Fotoğraflardan birinde kısa saçlı üzerinde eski tarihlere ait kıyafetler olan sekiz yaşlarında bir erkek çocuğu görülüyor.



47 yaşındaki işçi John Fores, ilk başta fotoğrafı çekerken görüntüyü farketmemiş, daha sonra fotoğraflara baktığında şoke olmuş.

East Yorkshire'de Hull yakınlarındaki Anlaby ilkokulunun yıkım sahasında yapılan işleri kayıt altına almak için birkaç fotoğraf çektiğini anlatan Fores, "Fotoğrafları bilgisayara yüklerken bu görüntüyü gördüm. Tüylerim diken diken oldu. Gördüğüm şeye inanamadım. Hayaletlere inanmam. Ama bu fotoğrafı gördüğümden beri artık emin değilim" diye konuştu.

1936'da inşa edilen okulun 54 yaşındaki hademesi Gordon Bradshaw, "29 yıldır buradayım ve çocuklar her zaman bu okulda bir hayalet olduğunu söyler" dedi.

Bölgedeki paranormal olaylarla ilgili bir dernekten Rob Taylor, "Bu fotoğraftaki kadar net bir görüntüyle daha önce karşılaşmamıştım" diye konuştu.
 
Kayıt
23 Ocak 2008
Mesajlar
8.248
Beğeniler
0
Gece gece 2-3 topic'e daha bakayım dedim.Bakılacak en son topic'e bakmışım :lol:
Resim gerçek değildir. [inş :P ]
 
Kayıt
17 Eylül 2007
Mesajlar
2.534
Beğeniler
0
Şehir
Hamburg
o cocuk o kareye öyle amatörce konmuş ki 3,5 yaşındaki yeğenim bile anlar bunun ucuz bir numara olduğunu :)
 
Yukarı Alt