Kayıt
3 Mart 2009
Mesajlar
1.992
Beğeniler
1
Şehir
İzmit/Merkez
Turkcell Süper Lig
30.01.2011 - 19.00
FENERBAHCE 2 - 0 TRABZONSPOR
Diego Lugano 19'
Mamadou Niang 22'





80' Dakika :Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
79' Dakika :Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 92 numarayla Dia Giren oyuncu 4 numarayla Bekir
78' Dakika :Fenerbahçe'de Bekir oyuna girmek için hazırlık yapıyor.
77' Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
76' Dakika :Fenerbahçe'de kaleci Volkan aut atışını geç kullandığı için Sarı Kart gördü.
75' Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan çizgiye inmek istedi ama top auta çıktı.
74' Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Burak Yılmaz Giren oyuncu 18 numarayla Tayfun Cora
73' Dakika :Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün tedavisi tamamlandı ve tartışmalar sona erdi maç kaldığı yerden devam ediyor.
72' Dakika :Fenerbahçe'de Gökhan Gönül bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi bu arada futbolcular arasında da tartışma yaşanıyor.
71' Dakika :Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı.
70' Dakika :Trabzonspor'da Glowacki rakibi Alex'e yaptığı müdahele sonucunda ikinci Sarı Karttan Kırmızı Kart gördü.
69' Dakika :Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı.
68' Dakika :Trabzonspor'da Glowacki rakibi Niang'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
67' Dakika :Trabzonspor'da Jaja hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
66' Dakika :Fenerbahçe'de Emre rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
65' Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ve kimseye değmeden kaleye giden topu kaleci Volkan son anda kornere çeldi.
64' Dakika :Fenerbahçe'de Selçuk Şahin rakibi Jaja'ya yaptığı müdahele sonucunda ikinci Sarı Karttan Kırmızı Kart gördü.
62' Dakika :Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası içine yerden pasını verdi, Niang topla buluştu, uzak köşeye yerden sert vurdu ama top auta çıktı.
61' Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topun sahibi oldu.
59' Dakika :Trabzonspor'da Yattara sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine sert bir orta yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.
58' Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ kanattan ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
57' Dakika :Trabzonspor atağında Cale sol kanata atılan topa hareketlendi ama savunmada Gökhan Gönül araya girerek topu uzaklaştırdı.
55' Dakika :Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
54' Dakika :Trabzonspor'da Burak Yılmaz hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
52' Dakika :Fenerbahçe'de Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Niang altıpas içinde topa dokundu ama kaleci Onur topu saha içine çeldi.
50' Dakika :Trabzonspor'da Selçuk İnan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topu uzaklaştırdı.
48' Dakika :Trabzonspor atağında Yattara ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
47' Dakika :Fenerbahçe'de Selçuk rakibi Jaja'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
46' Dakika :Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 20 numarayla Colman, Giren oyuncu 61 numarayla Yattara
46' Dakika :Fenerbahçe hakem Bünyamin Gezer'in düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.
45' Dakika :Hakem Bünyamin Gezer ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.
45' Dakika :Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Volkan iki hamlede topun sahibi oldu.
45' Dakika :4. Hakem Özgür Yankaya ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44' Dakika :Hakem Bünyamin Gezer Fenerbahçe'den Niang'ı, Trabzonspor'dan ise Cale'yi yan hakem Nihat Mızrak'a itiraz etmemeleri konusunda uyardı.
43' Dakika :Fenerbahçe'de Gökhan Gönül gördüğü bu kartla haftaya oynanacak Manisaspor maçında cezalı duruma düştü.
42' Dakika :Fenerbahçe'de Gökhan Gönül rakibi Umut'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
41' Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
40' Dakika :Fenerbahçe'de Lugano itirazlar sonucunda Sarı Kart gördü.
39' Dakika :Trabzonspor atağında Colman sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
38' Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ korner çizgisi yanından ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Cale araya girerek topu uzaklaştırdı.
37' Dakika :Trabzonspor atağında Engin Baytar sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Selçuk araya girerek topu uzaklaştırdı.
36' Dakika :Fenerbahçe atağında Alex sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.
35' Dakika :Trabzonspor'da Burak Yılmaz ofsayt pozisyonunda kaldı.
34' Dakika :Trabzonspor'da Selçuk sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı altıpas önünde yaşanan karambölde savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
33' Dakika :Trabzonspor'da Jaja sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu ama top baraja çarparak kornere çıktı.
32' Dakika :Trabzonspor atağında Engin Baytar sağ çaprazdan ceza sahası içine yöneldi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
31' Dakika :Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
29' Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Umut ön direkte gelişine vurdu ve kaleci Volkan iki hamlede topun sahibi oldu.
28' Dakika :Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası içine pasını verdi, Niang sol çaprazdan gelişine sert vurdu ama top yan ağlarda kaldı.
26' Dakika :Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan çalımlarla ilerledi, ceza sahası içine ortasını yaptı, Mehmet Topuz gelişine sert vurdu ama top auta çıktı.
25' Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama Umut yükseldi ama öncesinde hakem Umut'un savunmada Lugano'ya faul yaptığına karar verdi.
23' Dakika :Fenerbahçe atağında Emre sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
22' Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Niang ile 2. golü buldu.Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Niang gelişine ön direkte plase vuruşunu yaptı ve top uzak köşeden kaleci Onur'un bakışları arasında ağlarla buluştu.
20' Dakika :Trabzonspor atağında Cale sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Lugano topu uzaklaştırdı.
19' Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Lugano'nun attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Lugano yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.
18' Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 16 numarayla Egemen Giren oyuncu 4 numarayla Glowacki
17' Dakika :Trabzonspor'da sağlık görevlileri Egemen'in değişmesi için kenar yönetime değişiklik işareti yaptı.
16' Dakika :Trabzonspor'da Egemen bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
15' Dakika :Trabzonspor'da Colman rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
14' Dakika :Trabzonspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, savunmada Yobo topu ayağından kaçırdı ama Lugano top Umut'a gelmeden araya girerek topu kornere gönderdi.
13' Dakika :Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Onur'da kaldı.
12' Dakika :Fenerbahçe atağında Alex sağ kanattan korner kullandı, Gökhan Gönül'e pasını verdi, Gökhan Gönül ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
11' Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu kornere gönderdi.
10' Dakika :Fenerbahçe atağında Dia topla birlikte ceza sahası içine yöneldi yerde kaldı ama hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.
9' Dakika :Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.
8' Dakika :Trabzonspor atağında Jaja ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten farklı şekilde auta çıktı.
7' Dakika :Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Onur çıkarak topu uzaklaştırdı.
6' Dakika :Trabzonspor atağında Jaja orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama kaleci Volkan çıkarak Umut'tan önce topun sahibi oldu.
5' Dakika :Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
4' Dakika :Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Niang sağ çaprazdan kaleye plase vuruşunu yaptı ve kaleci Onur son anda topu üstten kornere çeldi.
3' Dakika :Trabzonspor atağında Engin Baytar ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
2' Dakika :Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
1' Dakika :Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.
0' Dakika :Trabzonspor karşılaşmaya kalede Onur defansta Cale,Egemen, Giray, Serkan Balcı Orta Alanda; Burak Yılmaz, Colman, Selçuk, Engin Baytar forvette ise Jaja ve Umut ile başlayacak.
0' Dakika :Fenerbahçe karşılaşmaya kalede Volkan defansta Andre Santos,Yobo, Lugano, Gökhan Gönül Orta Alanda; Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Dia forvette ise Alex ve Niang ile başlayacak.
0' Dakika :Her iki takımda bu dakikalarda stada giriş yaptı.
0' Dakika :Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 36 puanla 3. , Trabzonspor ise 43 puanla 1. sırada bulunuyor.
0' Dakika :Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 19.hafta karşılaşmasında Şükrü Saraçoğlu Stadında Fenerbahçe ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor.​
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Quattro demiş ki:
İşte bu beşiktaş yanyattı gsnin şöför atladı fenerim tam gaz ^^

puhahahaha canımsın kralsın sen üstadımmmmmmmmmmmmmm dolamışım 61e bize herkes leblebi ahahahahaaa ulen fenerim iyide olsan kötüde olsan ölüyoruz senin için heleki derbi kazanınca hepten tapıyoruz hiç acıma 3-5 ne saplarsan kardır koçlarım benim beeeeeeee :dance:
 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesajlar
9.732
Beğeniler
98
Şehir
İstanbul
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Yenilsinler ya bize de son dk bindirdiler zaten. Umarım farkla yenilir :lol:
 
Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Schweppes demiş ki:
Ve ilk yarı bitimindeki son tezahürat '' bünyamin noluyo g*tün başın oynuyo''.. summer3:

puahhahahaaa maça gitmedim sırf FB'nin durumu kötü gidiyor diye yoksa 66TL'yi basacaktım bugün ama değmez dedim hoş gitseymişim keşke o tezahuratları yapanlardan olmak istiyorummmmmmmmmmmm dur buradan eşlik edeyim halkıma makara:


bünyamin noluyooo g.tün başın oynuyoooooooooooooooooo... biggrint1
 
Kayıt
5 Haziran 2010
Mesajlar
425
Beğeniler
0
Şehir
Bursa ^^
Sky34 Charımı Caldı İlgililer Lütfen Gerekeni Yapın Başkalarının Canı Yanmasın Topic E Konu Acın Olmadı Lütfen Beyler Tek Varlığım Olan Troyda _WiLdBoy_ 87Lw Bowumu Caldı !! Bilginize !!
 
Yukarı Alt