Kayıt
4 Ekim 2009
Mesajlar
72
Beğeniler
0
bak benden sana bir abi tavsiyesi. lisede fazla birşey bekleme. yani o yaştaki kızlar genelde kendinden yaşça büyük tiplere bakarlar. ama "genel" dahilinde olmayan kızlarıda ancak "benim gözüm sizde değil ben çok daha iyileriyle beraber olurum" imajını vererek tavlayabilirsin. daha açıkçası cool olarak yapabilirsin. dahada öz türkçesi yaşından biraz büyükmüş gibi davranabilirsin.
sakın kıza duygularını açıklama! sakın öyle bir hataya düşme bir daha. hem kızlar için " yaaa xxxxx de benden hoşlanıomuş hıh" muhabbeti olursun, hemde özgüvenini yitirmeye başlarsın. burada heralde seni en iyi anlayabilecek kişilerden biriyim ki 10 kıza çıkma teklif ettim 10u da reddetti :rolleyes1: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (ha şimdi birkaçı "değerini bilememişim ayaklarına yatıyorlar ama geçti borun pazarı sür eşşeğini nigdeye demekten başka birşey kalmıyor bana) (daha açıkçası: abazalığımı attım üstümden, senin gibilerle işim olmaz o yüzden fük of :mrgreen: )
herneyse konumuza dönelim. demek istediğim o ki biraz uzak dur yalnız kal. arkadaşlarınla çok sulu muhabbetlere girme kızların gözü önünde.

birde şu varki anladığım kadarıyla efendi takılan birisin. o yaştaki kızlar tabiri caizse "çip" tiplerden hoşlanır. seninde kolay kolay "çip" dediğimiz tiplerden olamayacağını düşündüğüm için. yazımın başındada belirttiğim gibi maalesef ve maalesef "fazla birşey bekleme".... :cry:

ancak ne zaman adam gibi bir kız bulursun. üniversiteye gittiğin takdirde 3. sınıftan sonra %100 karşına biri çıkar. üniversiteyi bitirdikten sonrada onunla evlenirsin. benimde 1-2 sene içindeki halim bu dediğim gibi olacak herhalde :cry: :cry: :cry:
 
Yukarı Alt