Kayıt
20 Nisan 2010
Mesajlar
14.245
Beğeniler
0
Şehir
Caspian
Usta otoriteler, Robinho'nun Beşiktaş'ın asla aradığı santrfor olmadığını ve böylesine büyük paralar ödenmesinin intihar anlamına geldiğini söylediler

OKTAY DERELİOĞLU
Yanlış bir transfer oyunu
Robinho, rakibi eksilten, ofansif olarak gol hazırlayan bir oyuncu. Elinde aynı özelliklerde Quaresma, Delgado, Nihat, Holosko ve Guti gibi yıldızların var. Beşiktaş'a topu tutacak, çabuk, hava hakimiyeti üstün, orta sahaya zaman kazandıracak bir forvet lazım. Pavlyuchenko, Crouch ve Carew gibi golcü alınmalı. Kulübün maddi açıdan rahat olmadığı ve yöneticilerin katkılarıyla ayakta durduğu bu ortamda Robinho transferi çok gereksiz olur. Şampiyonluk da gelmezse yıkım daha da büyür.
OGÜN TEMİZKANOĞLU
Altyapıdan daha fazlası çıkar
Bu kadar parayı bir futbolcuya değil de alt yapıya verseler oradan daha çok Robinholar çıkar. Doğru stratejiyle alt yapıya değer verecek olan yönetim kurulu emimin ki daha fazlasını elde edecek yapıya ulaşır. Bu paraların sokağa atılmasında en büyük etkeni federasyon olarak görüyorum. Türkiye'de futbolcu yetiştirecek bir alt yapıyı oturtamadık ne yazık ki. Altyapıya bu ölçüde bir yatırım yapılmazken, bu ülkenin paralarını sadece bir futbolcu için sokağa atmaya değer mi?


İLKER YAĞCIOĞLU
Kartal'ın aradığı santrfor değil
Türkiye şartlarında dudak uçuklatan bir rakam. Beşiktaş'a katacaklarını ve kulübü ne gibi bir yük altına sokacağını iyi hesaplamak lazım. Maddi anlamda Beşiktaş'a büyük bir yük getireceği kesin. Bu transfer tamamen isme dönük yapılıyor. Robinho aranan direkt santrfor değil. Ayrıca futbolda başarı isimlerle değil, takım olabilen ekiplerle geliyor. Diğer yandan ise Robinho, Guti ve Quaresma'dan sonra taraftarı bir kat daha havaya sokacak bir isim
.

VEDAT İNCEEFE
Carew gibi bir golcü gerekli

Robinho, Beşiktaş'ın ihtiyacı olan bir adam değil. Quaresma solda, sağda, her tarafta oynayabilirken Robinho'nun transferi gereksiz. Doğrudan santrfor oynayacak bir isim de değil. Siyah- Beyazlılar'ın pivot santrfora ihtiyacı var. Carew gibi sağdan, soldan gelen ortalara yükselerek topu oyuna sokacak bir oyuncu lazım. Ya da Adebayor'u alsalar daha yararlı olur. Demek ki Beşiktaş'ın sokağa atacak parası çok!
ÇARŞI' DAN 'HOŞGELDİN' MESAJI
Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu "Çarşı", kendi sitesinde Robinho'nun transferini Portekiz'ce "Hoşgeldin Robinho" diyerek duyurdu.
 
Yukarı Alt