Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Avea’dan ‘KimNerede?’ servisi

Avea, “KimNerede?” servisi ile abonelerine, yakınlarının nerede olduklarını harita üzerinde görmelerini sağlayan hizmet sunmaya başladı.

Avea’dan yapılan yazılı açıklamada, katma değerli hizmetlerden biri olan söz konusu servisle, kurumsal abonelere sunulan mobil saha hizmetinden sonra bireysel abonelere yönelik de benzer uygulamanın başlatıldığı bildirildi.

CeBIT Bilişim Eurasia’da tanıtımı yapılan servis ile abonelerin, izin aldıkları yakınlarının nerede olduklarını harita üzerinde görebildiği, servisten yararlanmak için cep telefonu dışında ayrı bir cihaza ihtiyaç duyulmadığı kaydedildi.

Kişilerin konum bilgilerinin Avea’nın internet ve wap sitesinden görüntülenebildiği, ev, okul, iş gibi bölgelerin tanımlanabildiği belirtilen açıklamada, böylece abonelerin hem yakınlarının tanımlanan söz konusu bölgelerde olup olmadıklarını öğrenebildiği hem de bu bölgelere giriş ve çıkış bilgilerini cep telefonlarına SMS olarak alabildikleri bildirildi.

extraloob demiş ki:
ohanness diyorum sewgililer bundan sonra daha da fazla çıldıracak ayşe bugün sen neredeydin şeyyy teyzeme gittim, de get gördük ortaköydeydin koca gün!!! bayağı işe yarayacak gibime gelir bunun kilometre taşı ise ericsson marka cep tellerinden t28 de bir özellik vardı dilediğin numarayı listeden kaldırıyordun ve o kişi seni arayınca kaplama alanında diyordu oysaki başkaları aradığında çalıyordu bunu hatunlara karşı çok önemli koz olarak kullanırdık görünmezlik telefon açamama durumunda şimdi ise neleri çıkmış 10 yıl sonra bakalım nelerimiz çıkacak.
 

RoyalFlush

Bilgiliyim
Kayıt
2 Eylül 2007
Mesajlar
1.478
Beğeniler
0
Şehir
asthenosphere
Süper uygulama.Çooooooooook işime yarayacak. :wink1:1 ay öncesine kadar çıkmış olsaydı herşey çok farklı olurdu benim açımdan :S
 

addIcFb

Aileden
Kayıt
22 Eylül 2007
Mesajlar
5.212
Beğeniler
0
Şehir
Okul
valla abi senın dediğin gibi olcak biraz ...biz turkcell avea ya mı geçsek ne :)
 
Kayıt
27 Mayıs 2008
Mesajlar
1.309
Beğeniler
0
Bende avea almayı düşünüyordum öğrendiğim iyi oldu hemen vazgeçtim :D Kızlarla uğraşılmaz sonra :D
 
Kayıt
2 Ekim 2007
Mesajlar
1.964
Beğeniler
0
Şehir
Go To HeLL!
yandık sevgili kavgaları cok olacak etrafımızda.. bı bakıma yanlıs aslında ınsanın kendıne ozel bırseylerı olmalı
 
Kayıt
17 Mayıs 2007
Mesajlar
4.792
Beğeniler
0
Şehir
Akçay
ohh iste bunu seviyorum ''Alo neredesin canım'' devri bitiyor.
Aman diyeyim turcell den uzak durun.
Numaramı aldırıyorum Vodafone.
 
Yukarı Alt