Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Kayıt
14 Ağustos 2007
Mesajlar
2.730
Beğeniler
0
Şehir
Ankara
Ecsro Vipdeki en çok emek harcadığım JustFeel'i elden çıkarmaya karar verdim. Charı satma sebebimi lütfen yanlış yorumlamayın .Vipde ortam güzel unique kesmesi zevkli fakat oyuna fazla zaman ayıramadığımdan charı elden çıkarıyorum.

Accountun email, order no herşeyi vardır fakat gizli soru olayında gümbürtüye giden acclerden birisi. Yani şuan gizli sorusu yok .Ancak alıcak kişi isterse gm'e gizli soruyu değiştirtebilirim. Yada order no, email ,id ve şifre ile kendisi mail atarak gizli soruyu ayarlatabilir.

Char için isroda 500 silk yada herhangi bir serverda 68+ eu char istiyorum. Bana lütfen gelipte fazla istiyorsun şöyle böyle muhabbeti yapmayın.Ecsro da kasmak belki kolay olabilir ama 90 lvl bir char kasması yine yaklaşık 1 ayı buluyor( ben 2 haftada 90 lvl kastım felan diye uorum yazıcaklar hiç yazmasın.) Ve isroda 1 ayda rahat 60+ char kasılabiliyor. Neyse lafı fazla uzatmıyım da sslere geçiyim.SSler düzensiz oldu biraz ama isteyene tek tek hepsini yollayabilirim.Accnin içinde ayrıca 39 lvl nuker vardır.Nukerin iventorysi full 5 degree item doludur kırıp element yapabilirsiniz.

İtemleri dizmeye başlayalı çok olmadı daha eksikleri var alan kişi ne yapar eder tamamlar artık.90 lvl için az ama 60 m para var üzerinde.
Charın elinde +7 bow vardır. Charın üstünde şuan +5 full blue chest var fakat isteyene 85+5 chest yerine 90+3 chest de verebilirim.Ayrıca 8 günlük maymunu vardır.

Kısacası char karşılığında istediklerim :

Isroda 500 silk yada herhangi bir serverda 68+ char .

Character Penceresi :
- Resim Silinmiş.

Skiller :
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

İtemler Weapon ve Kıyafetler :
- Resim Silinmiş.

İtemler-Accesorrys:
- Resim Silinmiş.

Banka
- Resim Silinmiş.
Yan Char
- Resim Silinmiş.
Öylesine bir ss:
- Resim Silinmiş.

İlk olarak istediğimi alırım sonra charın bilgilerini veririm.Bana referans olucak birilerini buluruz elbet.Vipdeki nerdeyse tüm Türkler beni tanır,yakından tanıyanlarda bir hırsızlık olayına karışmıycağımı bilirler.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
14 Ağustos 2007
Mesajlar
2.730
Beğeniler
0
Şehir
Ankara
Vipe yeni skill uplamaları gelmesi nedeniyle skillerde bi değişikliğe gidilicek son halini buraya tekrar ss olarak koyucam.Ama satış hala devam etmekte..
 
Kayıt
22 Haziran 2008
Mesajlar
60
Beğeniler
0
Charına Poseidonda 68 Lvl Wizard Verebilirim.13 M Parası Var.
Nick : I__MokokO__I .. PM AT ... Mutlaka...
 
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt