S SoGood OP ⭐ 17y 14 yil once #1 Pk2 edit yok 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Cryolite ⭐ 19y 14 yil once #2 neye bakacağımı anlamadım 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Galliport ⭐ 16y 14 yil once #3 Bende anlayamadım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SoGood OP ⭐ 17y 14 yil once #4 isy yazısı sağda,ortada değil TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 14 yil once #5 isy yazısı sağda,ortada değilsonuçta çıkmıs ya summer6: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Galliport ⭐ 16y 14 yil once #6 Unique bekleyenler için isterse minimap te yazsın faketmez 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
The47 ⭐ 18y 14 yil once #7 GM in adı dikkatimi çekti. 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS ⭐ 16y 14 yil once #8 GM in adı dikkatimi çekti. 🤘Ahahahaha tam onu yazcaktım o nasıl bir GM ismi öyle ya 😄 SpoilerKızsa Msn'i varmıdır ki :D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N Niobe ⭐ 17y 14 yil once #9 GM in adı dikkatimi çekti. 🤘Aynen 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Assue ⭐ 15y 14 yil once #10 o senin ekranından kaynaklanıyor olmasın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil