Icerige atla
Extraloob

ZodiacKiller Server Aege [NUKER]

· 13 Yanıt · 5.6K görüntüleme
13 Yanıt
I
ya bu adam biraz garip biri bende aege serverındayım adam bi kayboluyo 2 ay sonra ortaya bi çıkıyo tam çıkıyo mesela enson ortaya çıktığında sun kalkan sword vardı elinde henüz bu adamı çözemedik:))
B
boo ⭐ 19y
pvp icin konusuyom biz bu dual wep olayini hep onerdik.....
ama update ten sora mastery yetmicegi icin zayif kalio
T
Tengrİ ⭐ 19y
işte oyuncu diye buna derim adam işini biliyor 😊
3
3nToX OP ⭐ 19y

işte oyuncu diye buna derim adam işini biliyor 😊

bende bunun gibi oynarım diye açtım ama nafile Mr. Green
E
Excrea ⭐ 19y
bu adam cani azalinca kaciyo bole pvp mi yapilir birakin ya + bunu pvp yaptigi adamlarn hepsi ezik spear takarken bile adami kesemiyolar zaten adam kesilcegini anlayinca kaciyo nasil kesilebilirki bu adam mumkun diil tam olcek kaciyo tam olcek kaciyo komedi walla
3
3nToX OP ⭐ 19y

bu adam cani azalinca kaciyo bole pvp mi yapilir birakin ya + bunu pvp yaptigi adamlarn hepsi ezik spear takarken bile adami kesemiyolar zaten adam kesilcegini anlayinca kaciyo nasil kesilebilirki bu adam mumkun diil tam olcek kaciyo tam olcek kaciyo komedi walla

Yorumlarınızı Bekliyorum....
Lütfen Şöle Yorumlar Yapmayın :
"kaça kaça bende keserim demeyin" de başka ne derseniz diyin

bunu okumadın galiba?
kusura bakma ama öle yorum yapmayın demiştim
E
Excrea ⭐ 19y

Yorumlarınızı Bekliyorum....
Lütfen Şöle Yorumlar Yapmayın :
"kaça kaça bende keserim demeyin" de başka ne derseniz diyin

bunu okumadın galiba?

neden bukadar kiziyosun anlamadim ben gercekleri soledim zaten hersey acik bu adam asla olmez hep kacar durur izlemesi bile sıkıcı ama eger rahatsiz oluyosan bidaha bole yorum yapmam
3
3nToX OP ⭐ 19y

bunu okumadın galiba?

neden bukadar kiziyosun anlamadim ben gercekleri soledim zaten hersey acik bu adam asla olmez hep kacar durur izlemesi bile sıkıcı ama eger rahatsiz oluyosan bidaha bole yorum yapmam

böle yorum yapmayın dedime rahmen yazdığın için tepki verdim demesem neyse
K
yaa arkadasım bu gercekmı yaa Laughing cokmanyak yapmıs ama helal olsun carıı guzell:D Very Happy
N
nuk3r ⭐ 19y
char çok süper ben 37 lvl im full int im 3 tane kendi lvl imin canavarına zor dayanıyom 5 incide mutlaka yerdeyim bu adam kırmızılarda yanına 4 tane fln çekio ne ayak Shocked Surprised
3
3nToX OP ⭐ 19y
bende görünce inanamadım görünce ama adam bence süper oynuyo
hele yatacağı yerden bile kurtuluşunu çok seviom

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: