İşte Benim Favori Adamım Bunları izledikten Sonra İNT Char açtım Mr. Green
1.) SRO - Aege - Pure INT
2.) SRO - Aege - Pure INT (Part II)
3.) SRO - Aege - Pure INT (Part III) (The PVP)
Yorumlarınızı Bekliyorum....
Lütfen Şöle Yorumlar Yapmayın :
"kaça kaça bende keserim demeyin" de başka ne derseniz diyin
iyi seyirler extraokk
ZodiacKiller Server Aege [NUKER]
· 13 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
I
indiana0025
⭐ 19y
ya bu adam biraz garip biri bende aege serverındayım adam bi kayboluyo 2 ay sonra ortaya bi çıkıyo tam çıkıyo mesela enson ortaya çıktığında sun kalkan sword vardı elinde henüz bu adamı çözemedik:))
pvp icin konusuyom biz bu dual wep olayini hep onerdik.....
ama update ten sora mastery yetmicegi icin zayif kalio
ama update ten sora mastery yetmicegi icin zayif kalio
işte oyuncu diye buna derim adam işini biliyor 😊
işte oyuncu diye buna derim adam işini biliyor 😊
bende bunun gibi oynarım diye açtım ama nafile Mr. Green
bu adam cani azalinca kaciyo bole pvp mi yapilir birakin ya + bunu pvp yaptigi adamlarn hepsi ezik spear takarken bile adami kesemiyolar zaten adam kesilcegini anlayinca kaciyo nasil kesilebilirki bu adam mumkun diil tam olcek kaciyo tam olcek kaciyo komedi walla
bu adam cani azalinca kaciyo bole pvp mi yapilir birakin ya + bunu pvp yaptigi adamlarn hepsi ezik spear takarken bile adami kesemiyolar zaten adam kesilcegini anlayinca kaciyo nasil kesilebilirki bu adam mumkun diil tam olcek kaciyo tam olcek kaciyo komedi walla
bunu okumadın galiba?
kusura bakma ama öle yorum yapmayın demiştim
bunu okumadın galiba?
neden bukadar kiziyosun anlamadim ben gercekleri soledim zaten hersey acik bu adam asla olmez hep kacar durur izlemesi bile sıkıcı ama eger rahatsiz oluyosan bidaha bole yorum yapmam
bunu okumadın galiba?
neden bukadar kiziyosun anlamadim ben gercekleri soledim zaten hersey acik bu adam asla olmez hep kacar durur izlemesi bile sıkıcı ama eger rahatsiz oluyosan bidaha bole yorum yapmam
böle yorum yapmayın dedime rahmen yazdığın için tepki verdim demesem neyse
K
KontGerilla
⭐ 19y
yaa arkadasım bu gercekmı yaa Laughing cokmanyak yapmıs ama helal olsun carıı guzell:D Very Happy
char çok süper ben 37 lvl im full int im 3 tane kendi lvl imin canavarına zor dayanıyom 5 incide mutlaka yerdeyim bu adam kırmızılarda yanına 4 tane fln çekio ne ayak Shocked Surprised
bende görünce inanamadım görünce ama adam bence süper oynuyo
hele yatacağı yerden bile kurtuluşunu çok seviom
hele yatacağı yerden bile kurtuluşunu çok seviom
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap