Icerige atla
Extraloob

Zeusta Türk Yürüyüşü

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
L
LoneLyWaLker OP ⭐ 19y
biz yürüyüş dedik arada koşanlar oldu ama önemli değil önemli olan hangi amaç için toplanmış olmamız
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.
11 Yanıt
S
SONBAHAR ⭐ 19y
yuruyus işi boş hepsi can sıkıntısını götürmek için gitti eldoradoda ole yaptılar tam akreplerin orda yürürken a.q uruchi tarım basın dedi bide baktık kimse yok Mr. Green
T
ThaM1Phicm ⭐ 19y

yuruyus işi boş hepsi can sıkıntısını götürmek için gitti eldoradoda ole yaptılar tam akreplerin orda yürürken ** uruchi tarım basın dedi bide baktık kimse yok Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
F
fbli69 ⭐ 19y

yuruyus işi boş hepsi can sıkıntısını götürmek için gitti eldoradoda ole yaptılar tam akreplerin orda yürürken ** uruchi tarım basın dedi bide baktık kimse yok Mr. Green

Normaldir bence Mr. Green ama yapılmaması gerken birşey
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
yaf beni nie çaırmadınıs war_king noldu ben oyuna basladım beni academiden atmıssın küstüm saa kahvekeyfi
T
The_Crims ⭐ 19y
hp en cok az geldi benm suanda 61 lvl de 10916 var 62 olunca 11k olcak 67 de bilemem artık ustunde blue yokm u
P
PsPasha ⭐ 19y

hahahaheehehehohohoh
koptum hacım yauf Mr. Green
P
PsPasha ⭐ 19y

hp en cok az geldi benm suanda 61 lvl de 10916 var 62 olunca 11k olcak 67 de bilemem artık ustunde blue yokm u

biz bunlara halk arasında hybırd veya ezik diyoruz kahvekeyfi
F
fbli69 ⭐ 19y
Adamın üstünde belliki hiç blue yok full str her gördüğünüze ezik veya hybird dersenizsroda char kalmaz bide bn ilk defa str hybird duydum mantık
L
LoneLyWaLker OP ⭐ 19y
şahin abinin söylediği güzel bir söz vardı önemli olan en iyi 67 70 vs olmak değil 80 olmak 80 e kadar full blue itemleri ne yapayım
Z
Zardock ⭐ 19y
herkes silahını cıkarsın saygı durusu ehehue Mr. Green

bu arada str agırlıklı hybrid harbi ezık ama 7/1 veya full int 80 lvlde farm olayı bıttıkten sonra gösterıyo kedını snow shıeld saolsun Razz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: