slm arkadaslar zeus serverında beytoo adlı 80 lvl full int sword kalkan çar satılıktır.üzerinde armor male full blue +4 set 8 lvl farm lı 30 k sp kasılmıs halde ciddi düşünen arkadaslar oyunda beytoo ya pm atarlarsa sevinirim
fiyat:400 ytl pazarlık payı vardır.Very Happy ( oyunu bırakacagım için satıyorum herhangi bi sorun yoktur çarda yanlıs aNlamayın:)
İletişim Tel:0546 803 02 78
Msn: [email protected] buradan bana ulaşabilirsniz.
tşk ederim bb Very Happy
zeus serverında 80 Lvl full int satılık çar
· 4 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
slm arkadaslar zeus serverında beytoo adlı 80 lvl full int sword kalkan çar satılıktır.üzerinde armor male full blue +4 set 8 lvl farm lı 30 k sp kasılmıs halde ciddi düşünen arkadaslar oyunda beytoo ya pm atarlarsa sevinirim
fiyat:400 ytl pazarlık payı vardır.Very Happy ( oyunu bırakacagım için satıyorum herhangi bi sorun yoktur çarda yanlıs aNlamayın:)
İletişim Tel:0546 803 02 78
Msn: [email protected] buradan bana ulaşabilirsniz.
tşk ederim bb Very Happy
başka yer bulamadın mı koskoca çar alış satış bölümümüz var
taşınıyorr...
L
Lord_Rings
⭐ 19y
dıgerınıde tası
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
66 LvL FuLL INT 100 YTL SaTıLıK ..!!.. ZeuS Ferona serverında satılık olan çarımızın level 129 lvl dir çar full str bowdur. skilleri ff exp80 olympusta 82 lvl full str blade 80 lvl full int char satılı satılık 91 lvl int bower çar 100 tl ve 90 lvl int spear 100 tl 132 LVL SS NUKER FULL INT S DEVİL FLAG 5 FULL DOLU CHAR PAGE 3 YAN 3 ÇAR FULL ZERK