Icerige atla
Extraloob

zeus lord yarkan ssleri

· 19 Yanıt · 2.6K görüntüleme
T
tikijan OP ⭐ 19y
ben ve bizim partynin kesiti bugun ssleri koyucam
-Resim Silinmiş.
9 lvl sp farmvardı halada sürüyo bitmek bu sp Wink
19 Yanıt
M
muratko193 ⭐ 19y
Tebrikler İnsAllah Devamını Getirisin
L
tebrikler
T
tikijan OP ⭐ 19y
inş. getiricem suan zor ama ya spdeyken bi kez iki kez kesilir sp bitsin devamı gelecek
D
dR.NooB ⭐ 19y
Tbrx.. İnş. bende kescem bi gün Rolling Eyes :?!!!
Mızrak fırlata fırlatamı kestın Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
M
MFCx ⭐ 19y
Tbrkler umut... inş daha fazlasını bekliyoruz
_
_C3ribR4L_ ⭐ 19y
vay abi burdada karşıma çıktın ama alıştık biz bunlara Very Happy
G
inş farmın bitince kesersin ama bizim serverde bowcular daha şanslı lord gelene kadar 5-6 skill vuruyolar bide donduruyolar fln.

glavie ile lord kesmek büyük bi başarı tebrikler
X
Xenopbia ⭐ 19y
Ben koymayım ss leri yer kalmaz Laughing
Tebrikler devamıda gelsin ama Mr. Green
A
asdfasdf ⭐ 19y
tebrikler zeus serverinde yarkanı hep sen kes raay_jovanı tanırsın ona bırakma yarkan falan tikijan Laughing
R
RaPLeX ⭐ 19y
güzelll xD
T
tikijan OP ⭐ 19y
raay_jovanı hiç lord kestigini görmedim ki Laughing
sp bitmek üzere yakında gelicek devamı bowcular her zaman sansı fazla ama itemlerimede carımada çok güveniyorum ben en az bowcular kadar dalıyorum biraz str eksigim var o kadar sonra 80 sikili actım mı kolay kolay kaçmıyacam lord dan Very Happy
T
tikijan OP ⭐ 19y
baktım çok yancı var mızrak salladım hep napim yiyosa dal içeri bide bana yazacagınıtahmin ediyodum yoksa dalarım acımam Laughing
B
baris1992 ⭐ 19y
Tebrikler
T
tikijan OP ⭐ 19y
sagoll Laughing
R
Ray_jovan ⭐ 19y

sp bitmek üzere yakında gelicek devamı bowcular her zaman sansı fazla ama itemlerimede carımada çok güveniyorum ben en az bowcular kadar dalıyorum biraz str eksigim var o kadar sonra 80 sikili actım mı kolay kolay kaçmıyacam lord dan Very Happy

öncelikle tebrik ederim kardesim, son 10 gündaha bekle bilikte gidelim kim alıyor 105 k sp oldu az daha sabrett
T
tikijan OP ⭐ 19y
sagol tesekkür ederim gidelim snei mi kırıcam 😊 benimde sp yeni basladı off bitmez bu sp Sad
_
_TS_CluB_ ⭐ 19y

Seni kesiyor ya Raay_jovan sen ona bak .. extraokk
T
tikijan OP ⭐ 19y
ne zaman kesmiş ben pvp yapmadım onla recep yapmıstırda kesecegini sanmıyorum spear ful int keserim bence denemeler yaparız yakında sp bitiyo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: