Beyler ben Zeus da oynuyorum nickim TEZCAN lvl 74 bugün açmtım soyulmuştum çar ve bayağıda çarda soyulmuş zeusda hepside yüksek lvller BOT0 BOT1 diye 2 tane çar herkese mesaj gönderiyolar açarsanız çar gidiyo ben açmadım ama kardeşim dün açmış mesajı ben yokken ve çar gitmiş bugün can sıkmıyorum yapanlar burda olmasada diğer tarafta bulurlar inş.
Zeus da soyulan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum.
Zeus da Soyulan Arkadaşlarım Bakarmısınız
· 7 Replies · 1.0K views 0 reading
7 Replies
ooo nbr tezcan beni hatırladınmı kaplannozan ben bi zamanlar mujigilerde party yapıoduk 😄
bu arada husnanın charına soyulmuş 90 lv de joymaxın yaptıgı düşünüo
bu arada husnanın charına soyulmuş 90 lv de joymaxın yaptıgı düşünüo
tanıdım iyi günlerdi geçmiş olsun onada
bende zeusta oynuorum unıondakıler uyardı acmayın dıe global fln attılar allahtanda acmadım tanırsın belkı bn WARIORS_TR unıonundayımm... adım StoOond_tr
Evet hatta biri durmadan global atıyodu sakın siteye girmeyin diye.....Ama sonrada botlar sorry diye mesaj yolladılar...Ama senın char gitmiş sitelere girmiyecektin... Bende girecektim ama Globaller sayesinde char kurtuldu 🍺
Bunu Ogrendıgım İyi Oldu Bnde Neptune'deyim..Ole Bi Msj Gelirse Acmayayım :S
bu arada gecmıs olsun...
bu arada gecmıs olsun...
o bot001 bot002 ben siteye resim kymustum dw nin önünde para atıyorlardı sonra A_R_E_S guildindekilere f..k turks f..k Bc(BlackCompany) die mesaj atıyorlardı ama her online olduun anda o pm sana geliordu sonrada mesaj atttıla bana takas felan ama hiç birine aldırmadım sadece f..k bc ye bende dedim 😊
Log in to write a reply.
Log In