Icerige atla
Extraloob

Zenginin Sun'u Züğürtün Çenesini Yorarmış :)

· 42 Yanıt · 3.2K görüntüleme
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
Aylık Level kasımı yaptığım chara büğün sahibi sun bow çıkarttı popdan..Banada +5 basması blueelri basması kaldı..Herif 4 gümde 2 k silk çekti chara daha öncede 750 silk yüklemiştin onlada ben denemiştim çıkmamıştı ama sonuçta bugün mutlu sona ulaşıldı stadlar kötü çünkü serverde stone yok wind 3 sıkıntısı var kısa zamanda düzeltecem 😊

Ps:Sahibi daha çocuk pek anlamıyo + basmakdan bluee basmaktan Hatta bugün 1k silk şifresini bile bana yükletti yapamadım sen yükle dedi 😊 Bende dürüst bi kişilik olarak o 1k silki yükleyiverdim.
Ps:Char 0 gap 92 %50 bu güne (5 ay) kadar 6k küsür sillk çekilmiş 😊

42 Yanıt
K
Kriptex ⭐ 17y
Guzel yapmissin itemi . Hayirli olsun dusuren arkadasa .
P
PowerInMe ⭐ 17y
Omg:D Paranın gözü kör olsun^^

Ps:Tebrikler
C
cLonny ⭐ 18y
vay vay vay xD ugurcugum taktiklerim işe yaradımı yoksa palavramıydı onlar 😜
_
_ANIL_ ⭐ 19y

L
gzzzz xD
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
vay vay vay xD ugurcugum taktiklerim işe yaradımı yoksa palavramıydı onlar :P

anlamadım ? neden +6 +7 yapmadın mı demek istiyon..coming soon daha 2 3 saat oldu çıkalı be bismillah..

aynen vallaha adamda para bol..90+5 bowu vardı ben basıverdiydim +6 zorladı yok ettim dedi bana +6 bow yapıver dedi çekti 500m gold hemen 90+6 ayarladım 😊
para olunca herşey oluyo
L
kac magıc e cıkarmıs xD
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
kac magıc e cıkarmıs xD

6k küsür silk çekilmiş işte chara 3 k bu güne kadarki plus devil reverse dres(5 dres set var ) desek 3k kadar da pop oynamıştır 😊
L
ßnde cok dusunuom yuklu ßı mıktarda denemek ama hep 30-20-50 sılk e cıkıo xD
C
cLonny ⭐ 18y

anlamadım ? neden +6 +7 yapmadın mı demek istiyon..coming soon daha 2 3 saat oldu çıkalı be bismillah..

Hayır olm yanlış anladın 😄 dediğim benim verdiğim taktiklerlemi düştü bu sun bow ? xD
S
Serj ⭐ 18y

Hayır olm yanlış anladın 😄 dediğim benim verdiğim taktiklerlemi düştü bu sun bow ? xD

Erdi bizede söylesene taktikleri xD
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y

Erdi bizede söylesene taktikleri xD

Ahh be gülüm ben yoktumki charda adam oynadı ama ben sana ilk ssi gösterem.Senin sunlarla aynı hizada maddesine uyuyo..

H
h&a ⭐ 19y
hadi hayirli olsun darisi basimiza
C
chipshajen ⭐ 17y
hayırlısı olsun 😉
B
BaSoryong ⭐ 18y
Para var Çare var 😎
P
ProbIem ⭐ 17y
PaRa VaR HuZuR VaR x))
P
ProbIem ⭐ 17y
PaRa VaR HuZuR VaR x))
S
SuS3 ⭐ 18y
way anasını be 😄
T
TillDoomsDAY OP ⭐ 17y
İnsan bir şeyi kafaya koyacak bol parasıda olacak yapılamayacak hiç birşey yok...Silkroadada bu böyle yapacak bişey yok 😊

ps:şeytan diyo charın gizlisini öğren charı çal senin olsun 😊 ama daha önceki kastıgım hiç kimseye böyle bişey yapmadım bu günden sonrada yapmam 😊 '' Defol şeytan ömbür taraf için daha bi antlaşmam var'''... pray: pray: pray: pray:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: