Icerige atla
Extraloob

Zekeriya Beyaz kalp krizi geçirdi !

· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme
T
Tarantella OP ⭐ 19y
Zekeriya Beyaz İstanbul Esenler'de yolda yürüdüğü sırada göğsünde şiddetli bir ağrı hissetti. Kızına yanına çağıran Beyaz aynı sıralarda kalp krizi geçirdi.

Kızı tarafından acil olarak Esenler'de bulunan Avicenna Hastanesi'ne kaldırılan Zekeriya Beyaz'ın 3 damarının tıkalı olduğu anlaşıldı. Beyaz'ın iki damarına stend takıldı.

Hayati tehlikeyi atlatan Zekeriya Beyaz'ın durumu iyi. Zekeriya Beyaz'ın Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

ps: çok sevdiğim hocamın bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle..

kaynak: http://www.haberturk.com
20 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Geçmiş Olsun 😐
N
geçmiş olsun biz hiç kimse olsun ıstemeyız..
T
TitusPullo ⭐ 19y
Wahhh. Geçmiş olsun o vakit.
A
addIcFb ⭐ 19y
Geçmiş Olsun 🙄
B
BangBros ⭐ 18y
Geçmiş olsun.
S
SnowFlake ⭐ 18y
Geçmiş olsun.
J
Journalist ⭐ 19y
Geçmiş Olsun
S
Sumsum ⭐ 19y
Yorumları süper bu hocamın ya seferim...geçmiş osun
X
XER0 ⭐ 19y
Geçmiş olsun ^^
H
Geçmiş olsun.
T
Tarantella OP ⭐ 19y
dini istismar etmeyen,yaptıkları için karşılıgında para beklemeyen,insanları din maskesi altında sömürmeyen yüce kişiliktir zekeriya beyaz..sözlerimde samimiyim..geyik falan değil yani..inşallah bizi bırakmaz zekeriya hocamız..
H
geçmiş oLsun
B
BangBros ⭐ 18y
Bende katılmıyorum.
T
Tarantella OP ⭐ 19y
tarikat-din ayrımı yapbilen nadir profesörlerdendir..
sevilmemesinin sebebi de bundandır..
siyaset meydanı na çıktıgında oldukça mantıklı söylemlerde bulunmuştur..bilindiginin aksine son derece dürüst ve bilgilidir.yobaz olmayan nadir din adamlarındandır da diyebiliriz.türban ın kur'an da yeri olmadıgını söyledigi için çok eleştirildi..ve birtakım kesimlerce ayıplandı..

ve bundan bir süre önce Atatürkçü Düşünce Dernegi'nin Vatan Caddesi'nde, gözaltılara karşı yapılan protestosuna destek vermiştir..ellerinden öpüyorum sayın hocamın.
S
skillroad ⭐ 19y
Allah kurtarır onu allah. -.-
S
dini istismar etmeyen,yaptıkları için karşılıgında para beklemeyen,insanları din maskesi altında sömürmeyen yüce kişilik

Pehh...
Kesinlikle katılmıyorum.

ne yazikki bende katılmıyorum ☕

yinede geçmiş olsun inş. eski sağlığına kavuşur 🙏
R
Rhea ⭐ 19y
geçmiş olsun
M
Misproject ⭐ 19y
Geçmiş olsun.Ben birşey olacağını pek sanmıyorum.Ölmesini istemem ama adamı tırnağım kadar sevmem. :/

+1 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok geçmiş olsun insanlar yaşlanınca ölüm enselerinde dolaşıyor illaki birgün bir yerde kıstıracak :S

i fuck this world ➡️

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: