Icerige atla
Extraloob

Zaman

· 11 Yanıt · 1.4K görüntüleme
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
Her şey çok güzel gidiyordu bir zaman.ve birisi çıktı 6 aylık güzel süreci bozdu.1 yıl her şey çok kötü gidiyordu.yine iyi gidecekti ama olmadı.yine olmadı.birçok kez olmadı ama hiçbiri bu kadar koymadı.yaşamak istemiyorum arkadaşlar.

birçoğunuz bana şizofren gözüyle bakacaksınız için sıkıldı yazdım.
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yaşın 25-26 değilse takma kafana , bu yaşların altındaysan kızlar genellikle paranı - zamanını yiyip gidiyorlar , boşuna bağlanma o yüzden sende eğlen oda eğlensin...
M
Minotoche ⭐ 17y
6 ay sonra bu konuyu silmek isteyeceksin kardeşim merak etme geçer bu zamanlar
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bende bi ara şizofren olmuştum ama artık kaşarlaşmaya başladım galiba 🙄
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Anılarım canlandı iğrendim bir an o anılardan. 💀
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ah o zaman yok mu. İlaç derler, ne büyük yalan. Zamanın hiç bir şeye iyi geldiği yok. Kızlar da öyle. Topunun köküne kibrit suyu. Değer, zaman, maneviyat / maddiyat verirsin def olup giderler hayatından. Bazısı da aldatır. Ama sen seversin işte canına yanıyım.
Special thx to Flexi
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yaşın 25-26 değilse takma kafana , bu yaşların altındaysan kızlar genellikle paranı - zamanını yiyip gidiyorlar , boşuna bağlanma o yüzden sende eğlen oda eğlensin...

SS aldım bunu 😈 makara:
.NET
.NET ⭐ 19y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ah o zaman yok mu. İlaç derler, ne büyük yalan. Zamanın hiç bir şeye iyi geldiği yok. Kızlar da öyle. Topunun köküne kibrit suyu. Değer, zaman, maneviyat / maddiyat verirsin def olup giderler hayatından. Bazısı da aldatır. Ama sen seversin işte canına yanıyım.

Gider gitmesine de, yıllar süren ilişkide en çok ihtiyacın olan zamanda gitmesi ayrı koyuyor insana. Ha unutulmuyor mu; unutuluyor ama bazısı zaman alıyor sakinolsampiyon:
[F New]Solo Gitarist
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
hepimiz aynı duruma düşmüşüz ozaman ya 💀
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
bu konularda yarasi olmayan adamin kafasini getirin bana,miss..hala karmasik durumlar icindeyim bu kizlar sizofren bence biz degil
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
hayır abi şunu anlamıyorum bir ilişkide ayrılmak en doğal şey.fakat her şey düzgün gidiyor.neyine batıyorda bir anda o kadar yaşanılmışı bırakıp başka çizgi çiziyorsun.hepsi enterasan bu dişilerin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: