O Oazis OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Yüzlerce resmin üzerine yazı yazarak logo ve avatar olarak kullanın arkadaşlar.umarım beğenirsinizLink:http://www.imagechef.com/ic/final.jspBenim Yaptıklarım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A Apt ⭐ 18y 17 yil once #2 senin yaptıkların görükmüyo.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X xherolisa ⭐ 18y 17 yil once #3 senin yaptıkların görükmüyo.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Journalist ⭐ 19y 17 yil once #4 senin yaptıkların görünmüyor.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apt ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #5 senin yaptıkların görünmüyor..Trakya şivesinde görükmüyo denir bi yanlışlık yok 😁 😁ben ekliyim bari 1-2 tane-extraloob member-- Resim Silinmiş.-NWO'cular için güzel bir avatar-- Resim Silinmiş.-Cadılar bayramı için özel-- Resim Silinmiş.birde benim avatarım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SnowFlake ⭐ 18y 17 yil once #6 2 sene önce bu siteden çıkmazdım xD sonra unutmuşum gitmiş hatırlatman iyi oldu bir bakayım dedim kar tanesi rozeti gördüm ^^ 🎅 hemen avatar yapıyorum 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apt ⭐ 18y 17 yil once #7 resim koymasını bi öğrenemediniz 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C ChiqiLeta ⭐ 18y 17 yil once #8 güzel paylaşım he bunlarla iyi hava atılıyo kendim yaptım diye ama anlayanlar yemiyoR:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Oazis OP ⭐ 18y 17 yil once #9 resim koymasını bi öğrenemediniz 😁Koyduğum resimler başta gözüküyodu 😐 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F F10diP| ⭐ 19y 17 yil once #10 güzel paylaşım tşk ederim 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Passsaport ⭐ 19y 17 yil once #11 güsel paylasm tesekkurler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D D3LiNuKeR ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #12 - Resim Silinmiş. bu nasıl olmuş!!!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #13 Gercekten Cok Guzel Paylasım Tesekkurler 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil