Icerige atla
Extraloob

Yurtdışı'ndan Gelen Telefonu Türkiye'ye Kaydetmek ?

· 9 Yanıt · 1.9K görüntüleme
P
PwneD OP ⭐ 18y
Selam Millet ^^ Bana bugün yurtdışından iPhone geldi ama burada kullanmam için kayıt yaptırmam falan gerekiyormuş.. Nasıl yapacağım bi bilgisi olan var mı ? Teşekkür ediyorum şimdiden ❤️ 😘 🍺
9 Yanıt
P
Pro ⭐ 18y
Turk vatandasi olan birinin yakin zamanda (1ay) zarfinda yurtdisindan Turkiyeye gelmis olmasi gerekiyor onun ustune kaydettire bilirsin tabi giderken pasaportu almayi unutma(Yurt disindan gelen Kisinin)...
P
PwneD OP ⭐ 18y
kişininde gelmesi gerekiyo mu peki onun pasaportunu alıp gitsem olmaz mı
P
Pro ⭐ 18y

Sence olabilir mi hic ? 😁

Ps:tabiki olmaz baskasinin pasaportuyla sen gidersen kabul etmezler...
P
PwneD OP ⭐ 18y

😁 Teşekkürler Bro ❤️ 😘
P
Pro ⭐ 18y

😁 Teşekkürler Bro ❤️ 😘

Onemli degil yanliz yurt disindan gelen kisinin 1 aydan az zaman icersinde gelmis olmasina dikkat et yoksa kaydettiremessin bak soylemesi 🤝
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
diyelimki yurtdışından iphone getirttik izlenecek yollar nelerdir, önce getiren kişinin pasaportuyla beraber nüfus müdürlüğüne mi gideceğiz nereye gidilecek kayıt işlemleri barosuna mı ahahah makara:
P
Pro ⭐ 18y
diyelimki yurtdışından iphone getirttik izlenecek yollar nelerdir, önce getiren kişinin pasaportuyla beraber nüfus müdürlüğüne mi gideceğiz nereye gidilecek kayıt işlemleri barosuna mı ahahah makara:

Yok abi direk gidip Turkcell,vodafon,Avea vb vb Firmalara direk pasaportunla kaydettirebiliyorsun 🎭 👍
M
Mirage ⭐ 19y

Nüfus Müdürlüğü ahahahaha koptum biri beni bağlasın 😆 Çatlattın abi beni 😁 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: