H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #1 ] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #2 Konu içeriğini düzeltsen diyorum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #3 Konu içeriğini düzeltsen diyorum :Ptakma kafana 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 17 yil once #4 Kafama taktığım yok,senin için dedim,iğrenç duruyor yoksa böyle ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #5 Düzeltildi. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mesut_xD ⭐ 18y 17 yil once #6 😈 Zuhahah Ayıya Çok güldüm Bu arada F.B. Li Kaldırımlara Laf Yok 👴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #7 😈 Zuhahah Ayıya Çok güldüm Bu arada F.B. Li Kaldırımlara Laf Yok 👴hehe 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bahrey ⭐ 19y 17 yil once #8 ergenekon 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil