H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #1 ühaha xD 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F F10diP| ⭐ 19y 17 yil once #2 hihihiiiiihihih 😁 😁 genelde böyle yaw 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T the_egmn ⭐ 19y 17 yil once #3 😄 prestşion diyecekler nerdeyse 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #4 anlamadım vallaha :? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aleral ⭐ 18y 17 yil once #5 pleysteyşın falan dese hadi neyse derim de oha yani bu da nesi plaştaşın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 17 yil once #6 orda adam playstation mu demeye çalışmış yaw 😁 puhahahahahaha 😆 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T texas851 ⭐ 18y 17 yil once #7 Süper valla ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AllStAr ⭐ 19y 17 yil once #8 Ahahha olaya bak ya adan playstation yerine ne yazmış 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B belirsizzzzz ⭐ 19y 17 yil once #9 uydurma, böyle bir kağıt çıkarması çok kolay. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aleral ⭐ 18y 17 yil once #10 Düşünce güzel 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #11 uydurma, böyle bir kağıt çıkarması çok kolay.ya amma kafasınız ha, olm kafan hoşmu ben işi gücü bırakıp bnlamı uğraşcam komik resimleri ararken buldum ve koydum..saol dicen yerine uydurma diyon sanki ben çektim yaw.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D D4GG3R ⭐ 18y 17 yil once #12 bence komik olsn diye çıkartmış sazanlar.com TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #13 madem.gülmücen.burda.ne.işin.var.com adam.akıllı.yorum.yap.net!! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aleral ⭐ 18y 17 yil once #14 madem.gülmücen.burda.ne.işin.var.com adam.akıllı.yorum.yap.net!! 😱 super yorum olmus TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HaveKinqGlavie OP ⭐ 18y 17 yil once #15 eyw 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil